top of page

Έκλειψη Ηλίου και Νέα Σελήνη στον Καρκίνο Ιούλιος 2019 | Τελετουργία



Η Τελετουργία της Έκλειψης Ηλίου και της Νέας Σελήνης στον Καρκίνο θα σας βοηθήσει να παραμείνετε ανοιχτοί στις ευκαιρίες.

Η Ολική Έκλειψη Ηλίου και η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 2 Ιουλίου πρόκειται να φέρει ένα κύμα ευκαιριών στο μονοπάτι μας. Αυτές οι ευκαιρίες θα μας βοηθήσουν να αλλάξουμε τη ρουτίνα μας και να φέρουμε περισσότερη έμπνευση και κίνητρο στη ζωή μας.

Επίσης, οι ενέργειες μας καθοδηγούν να σκεφτούμε την κατάσταση στο σπίτι και την οικογένειά μας. Ίσως να μας καθοδηγούν να φέρουμε περισσότερη ισορροπία ή όρια όταν πρόκειται να επιλέξουμε σε ποιον θα αφιερώσουμε το χρόνο μας.

Φυσικά, όλοι θα αισθανθούν την επίδραση της Έκλειψης διαφορετικά. Αλλά για στοιχεία, ίσως να θελήσετε να κοιτάξετε πίσω σε αυτό που συνέβαινε τον Ιανουάριο του 2019, καθώς τα γεγονότα εκείνης της περιόδου συνδέονται με αυτό που ξετυλίγεται τώρα.

Για να σας βοηθήσω να περιηγηθείτε σε αυτές τις ενέργειες, για να σας βοηθήσω να είστε ανοιχτοί στις ευκαιρίες και να προσκαλέσετε την στοργική και διαισθητική ενέργεια του Καρκίνου στη ζωή σας, σας παρουσιάζω παρακάτω μια Τελετουργία για καθοδήγηση.

Έκλειψη Ηλίου-Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, Τελετουργία, Ιούλιος 2019

Αυτη η Τελετουργία γίνεται καλύτερα από τις 02 Ιουλίου έως τις 13 Ιουλίου 2019

Θα χρειαστείτε:

  • Εργαλείο καθαρισμού της επιλογής σας (π.χ. Κωνάκια, αρωματικά στικάκια, ενεργοποιημένα σπρευ, φασκόμηλο κ.λπ.)

  • Αγγελικές επιβεβαιώσεις (πατήστε εδώ)

  • Στυλό και χαρτί

  • 1 λευκό κερί

  • Κρύσταλλο της επιλογής σας (μου αρέσει πραγματικά ο αμέθυστος για αυτή τη Τελετουργία, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ό, τι αισθάνεστε ότι σας καλεί)

Οδηγίες:

1.) Έχετε όλα τα τελετουργικά συστατικά σας μπροστά σας. Ανάψτε το κερί σας και καθίστε μπροστά του, κοιτάζοντας απαλά τη φλόγα. Πάρτε 5 βαθιές αναπνοές απλά για να ηρεμήσετε το μυαλό σας.

2.) Στις επόμενες 5 αναπνοές σας, απαγγείλετε το ακόλουθο μάντρα. Ο καλύτερος τρόπος να το κάνετε είναι να διαβάζετε το μάντρα φωναχτά και στη συνέχεια να παίρνετε μια βαθιά εισπνοή και εκπνοή. Εάν θέλετε, μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε το δεξί σας χέρι στην καρδιά σας καθώς το κάνετε.

  • Προετοιμάζομαι για την εργασία αυτής της Τελετουργίας (εισπνοή, εκπνοή)

  • Είμαι ήρεμος και επικεντρωμένος στο σώμα, στο μυαλό και στην ψυχή μου (εισπνοή, εκπνοή)

  • Είμαι ανοιχτός στις τρέχουσες ενέργειες της Έκλειψης και της Νέας Σελήνης γνωρίζοντας ότι είμαι πάντα προστατευμένος. (εισπνοή, εκπνοή)

  • Είμαι έτοιμος να κάνω τις αλλαγές που χρειάζομαι για να μπορέσω να ζήσω μια ζωή πιο ευθυγραμμισμένη με το σκοπό μου. (εισπνοή, εκπνοή)

  • Είμαι ειρήνη, είμαι γαλήνη, είμαι αγάπη. (εισπνοή, εκπνοή)

3.) Τώρα, διαλογιστείτε για να αρχίσετε να ανοίγετε την ενέργειά σας χρησιμοποιώντας τις Αγγελικές Επιβεβαιώσεις (πατήστε εδώ), εναλλακτικά μπορείτε να διαλογιστείτε μόνοι σας για 15 λεπτά.

4.) Αφού ολοκληρώσετε το διαλογισμό, πάρτε το στυλό και το χαρτί και στο πάνω μέρος της σελίδας, γράψτε ως τίτλο – “10 πράγματα που επιθυμώ για τη ζωή μου τώρα”. Ξεκινήστε να φτιάχνετε τη λίστα σας, σκεφτόμενοι τα 10 πράγματα που επιθυμείτε στη ζωή σας αυτή τη στιγμή. Μπορείτε να είστε όσο λεπτομερείς θέλετε.

5.) Κοιτάξτε ξανά τη λίστα σας μόλις τελειώσετε και παρατηρήστε απλά τις σκέψεις ή τα συναισθήματα που έχουν αναδυθεί. Υπάρχει κάποιο εμπόδιο σε αυτά που επιθυμείτε;Υπάρχουν δράσεις που μπορείτε να κάνετε σήμερα για να βοηθήσετε τις επιθυμίες σας να γίνουν πραγματικότητα;

6.) Μόλις τελειώσετε, πάρτε το χαρτί σας και διπλώστε το. Κρατώντας το με τα δύο χέρια, απαγγείλετε τα παρακάτω ή νιώστε ελεύθεροι να απαγγείλετε ό, τι αισθάνεστε τη στιγμή αυτή:

“Αγαπητό Σύμπαν, λάβε τις επιθυμίες μου και βοήθησε να γίνουν πραγματικότητα.

Καθοδηγησέ με προς τις καλύτερες και πιο κατάλληλες πράξεις ώστε να λάβω τις επιθυμίες που είναι για το ανώτερο καλό μου. Πλάσε τις επιθυμίες μου ώστε να με οδηγήσουν στο μονοπάτι της ψυχής μου. Επέτρεψε στις ευχές μου να φέρουν μόνο χαρά, ευημερία και ευτυχία σε όλους. Ευχαριστώ. Ευχαριστώ. Ευχαριστώ.”

Πάρτε το διπλωμένο χαρτί και τοποθετήστε το κάτω από τον κρύσταλλο σας

7.) Τώρα, πάρτε το εργαλείο καθαρισμού της επιλογής σας και ενώ πρόκειται να καθαρίσετε, θα σφραγίσετε επίσης την εργασία που έχετε κάνει και θα ενεργοποιήσετε την ενέργειά σας για τις επόμενες μέρες.

8.) Πάρτε το εργαλείο καθαρισμού σας και ξεκινώντας από το πάνω μέρος του σωματός σας, ξεκινήστε να κατεβαίνετε.

Καθώς καθαρίζετε από την κορυφή του σώματός σας, λέτε τα εξής:

“Σφραγίζω τις καλές σκέψεις. Σφραγίζω τη γαλήνη και την ηρεμία που με πλημμυρίζει τώρα”.

Καθώς καθαρίζετε το μεσαίο τμήμα του σώματός σας

“Σφραγίζω την αγάπη και τη δημιουργικότητα που είναι γύρω μου τώρα. Ενεργοποιώ τα συναισθήματα του σκοπού μου. “

Καθώς καθαρίζετε το κάτω μέρος του σώματος και των ποδιών σας

“Καθαρίζω, όλη την πυκνή ενέργεια που έχει βγει από το σώμα μου. Είμαι ευθυγραμμισμένος. Είμαι αναζωογονημένος. Είμαι ενεργοποιημένος. “

Τώρα καθαρίστε επίσης το χώρο σας. Αυτή τη φορά, δεν χρειάζεται να απαγγείλετε επιβεβαιώσεις ή μάντρα. Αντί γι’ αυτό απλά επικεντρωθείτε και επιτρέψτε στο εργαλείο καθαρισμού να κάνει την εργασία του. Νιώστε την ενέργεια και επιτρέψτε στον εαυτό σας να συμμετάσχει στη διαδικασία.

9.) Για να κλείσετε την Τελετουργία της Έκλειψης Ηλίου και Νέας Σελήνης σβήστε το κερί σας και τοποθετήστε το χαρτί και τον κρύσταλλο δίπλα στο κρεβάτι σας ή στο βωμό σας για τις επόμενες 3 ημέρες. Μετά από 3 ημέρες, μπορείτε να κοιτάξετε ξανά τις επιθυμίες σας ή απλά φυλάξτε τες για να τις δείτε ξανά στο μέλλον.

Καλή Τελετουργία!


43 views0 comments
bottom of page