top of page

Νέα Σελήνη στους Διδύμους Ιούνιος 2019 | Τελετουργία



Η Τελετουργία της Νέας Σελήνης τον Ιούνιο στους Διδύμους θα σας βοηθήσει να συνδεθείτε με την αλήθεια σας και να γίνετε δημιουργικοί.

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους πραγματοποιείται στις 3 Ιουνίου και μας καλεί να ταξιδέψουμε μέσα μας για να συνδεθούμε με την αλήθεια μας.

Θα καθοδηγηθούμε να συνδεθούμε με τις ιδέες, τις σκέψεις και τις ιστορίες μας. Θα καθοδηγηθούμε να αποκαλύψουμε μια νέα σοφία, ένα νέο επίπεδο αυθεντικότητας που θα οδηγήσει μπροστά.

Η Τελετουργία της Νέας Σελήνης στους Διδύμους θα σας βοηθήσει να συνδεθείτε με την αλήθεια σας. Επίσης, θα σας καθοδηγήσει να γίνετε δημιουργικοί και να σκεφτείτε τι είναι αυτό που επιθυμείτε ή θέλετε να κρατήσετε κοντά στην καρδιά σας.

Τελετουργία Νέα Σελήνη στους Διδύμους - Ιούνιος 2019

Αυτή η Τελετουργία γίνεται καλύτερα από τις 2-12 Ιουνίου του 2019

Θα χρειαστείτε:

  • Καθαριστικά εργαλεία επιλογής (π.χ. Αρωματικά στικάκια,Palo Santo, ενεργοποιημένα σπρευ κ.λπ.)

  • Μπλε ή λευκό κερί

  • Δύο κομμάτια χαρτί και στυλό

  • Καθοδηγούμενος Διαλογισμός

  • Ξυλομπογιές ή μαρκαδόροι

  • Λευκό χαλαζία-κρύσταλλο (προαιρετικό)

1.) Ξεκινήστε καθαρίζοντας την αύρα σας χρησιμοποιώντας το εργαλείο της επιλογής σας. Καθώς καθαρίζετε, μπορείτε να πείτε το παρακάτω μάντρα τρεις φορές:

"Καθαρίζω τον εαυτό μου με το φως και την ενέργεια της αγάπης. Όλη η ενέργεια που δεν χρειάζεται να μεταφέρω πια απελευθερώνεται από το σώμα μου τώρα. Είμαι καθαρός, είμαι ανανεωμένος. Είμαι γεμάτος θετική ενέργεια. "

Στη συνέχεια, καθαρίστε το χώρο σας και τα τελετουργικά σας συστατικά. Καθώς καθαρίζετε, μπορείτε να πείτε τα ακόλουθα τρεις φορές:

"Καθαρίζω αυτόν τον χώρο με φως και με την ενέργεια της αγάπης. Καθαρίζω αυτά τα αντικείμενα με φως και με την ενέργεια της αγάπης. Μόνο η αγάπη μπορεί να μείνει εδώ. Μόνο η γαλήνη μπορεί να έρθει. Ο χώρος μου προστατεύεται. Είμαι προστατευμένος. Ο χώρος μου καθαρίζεται. Είμαι καθαρός. "

2.) Ανάψτε το κερί σας και καθίστε μπροστά του. Κοιτάξτε τη φλόγα για λίγο για να ηρεμήσετε και να ακούσετε το νου, το σώμα και την καρδιά σας. Πάρτε 10 βαθιές αναπνοές καθώς το κάνετε αυτό.

3.) Πάρτε τον κρύσταλλο σας (εάν χρησιμοποιείτε) και τρίψτε τον απαλά ανάμεσα στα χέρια σας. Έτσι, μπορεί να μεταφέρει την ενέργεια του σε σας. Κάντε το αυτό μέχρι να νιώσετε τον κρυσταλλο σας ζεστό.

4.) Τώρα, τοποθετήστε τον κρύσταλλο σας στην άκρη. Τοποθετήστε το αριστερό σας χέρι πολύ απαλά στο λαιμό σας. Τοποθετήστε το δεξί σας πάνω στο κέντρο της καρδιάς σας. Πάρτε άλλες 3-4 βαθιές αναπνοές και στη συνέχεια πείτε τα ακόλουθα:

"Η καρδιά μου και ο λαιμός συνδέονται, η ενέργεια ρέει ελεύθερα. Η καρδιά και ο λαιμός μου είναι συνδεδεμένα, μου επιτρέπουν να εκφράσω την αλήθεια μου. Η καρδιά και ο λαιμός μου είναι συνδεδεμένα και η επικοινωνία είναι το δώρο μου. Είμαι ανοικτός να ακούσω, είμαι ανοιχτός να μιλήσω, είμαι ανοιχτός στη σύνδεση με την αλήθεια. Είμαι έτοιμος να δω, είμαι έτοιμος να περπατήσω το δικό μου μονοπάτι. Είμαι έτοιμος να αγαπήσω. "

5.) Κλείστε τα μάτια σας και φανταστείτε ότι το χέρι που ξεκουράζεται στο λαιμό σας ακτινοβολεί μπλε φως στην περιοχή του λαιμού σας. Φανταστείτε ότι το χέρι στην καρδιά σας ακτινοβολεί λευκό φως στην περιοχή της καρδιάς σας. Μόλις έχετε αυτήν την εικόνα, πάρτε 11 αναπνοές.

6.) Μετακινήστε τα χέρια σας. Πάρτε το στυλό σας και ένα φύλλο χαρτί και γράψτε 10 πράγματα που θέλετε να φέρετε στη ζωή σας αυτή τη στιγμή. Μόλις τα γράψετε όλα, διαβάστε τα δυνατά ένα προς ένα.

7.) Τώρα, διπλώστε το χαρτί και τοποθετήστε το κάτω από τον κρύσταλλο (εάν χρησιμοποιείτε). Πάρτε το άλλο χαρτί και ορίστε μια πρόθεση για τον επόμενο μήνα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ακόλουθες προτάσεις ως οδηγό:

"Αυτό το μήνα καλώ ......... στη ζωή μου."

"Αυτό το μήνα θέτω την πρόθεση να δημιουργήσω ... στη ζωή μου".

"Η πρόθεσή μου αυτό το μήνα είναι να ......"

Μπορείτε να δημιουργήσετε και να διακοσμήσετε την πρόθεσή σας χρησιμοποιώντας τις ξυλομπογιές ή τους μαρκαδόρους. Στη συνέχεια, κρεμάστε το κάπου έτσι ώστε να μπορείτε να το βλέπετε καθόλη τη διάρκεια του μήνα.

8.) Μόλις ορίσετε την πρόθεσή σας για το μήνα, καθίστε κάπου άνετα και ακούστε έναν καθοδηγούμενο Διαλογισμό (πατήστε εδώ). Αυτό θα σας βοηθήσει να επαναφορτίσετε το ενεργειακό σας πεδίο και να σφραγίσετε τη εργασία που κάνατε. Μπορείτε επίσης να διαλογιστείτε μόνοι σας για περίπου 10 λεπτά.

9.) Μόλις τελειώσετε με το διαλογισμό, σβήστε το κερί και αφήστε το χαρτί κάτω από τον κρύσταλλο για τρεις ημέρες. Την τρίτη ημέρα, μπορείτε να το φύλαξετε κάπου που θα είναι ασφαλές.

Καλή Τελετουργία!

27 views0 comments
bottom of page