top of page

Πανσέληνος στο Σκορπιό Μάϊος 2019 | Τελετουργία



Η Τελετουργία για την Πανσέληνο στο Σκορπιό που πραγματοποιείται στις 19 Μαΐου έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να απελευθερώσετε αλλά και να καλωσορίσετε την αγάπη.

Η Πανσέληνος στις 19 Μαΐου πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού και είναι μια ισχυρή στιγμή για απελευθέρωση και μεταμόρφωση.

Αυτή η Πανσέληνος θα μας ζητήσει πραγματικά να απελευθερώσουμε όλα όσα μας εμποδίζουν να προχωρήσουμε στον αυθεντικό μας εαυτό και στην πληρότητα της ύπαρξής μας.

Όλοι μας έχουμε φόβους, ανησυχίες και αμφιβολίες αν αξίζει να ακούσουμε τα μηνύματα και αν αξίζει να εργαστούμε. Όταν όμως ξεκινάμε την εργασία με τον εαυτό μας και φτάνουμε στη ρίζα, τότε όλα ανιχνεύονται στην έλλειψη αγάπης.

Όταν αγαπάμε πραγματικά τον εαυτό μας, τότε πιστεύουμε ολοκληρωτικά στον εαυτό μας. Μας επιτρέπει να αναλάβουμε δράση από έναν τόπο αυθεντικής αλήθειας και επίσης, από ένα σημείο που δεν βλάπτει τον εαυτό μας και τους άλλους.

Η αγάπη είναι το μόνο που είμαστε και η αγάπη είναι αυτό που χρειάζεται να εκπέμπουμε. Υπό το φως της Πανσελήνου στο Σκορπιό θα μπορέσουμε να ξυπνήσουμε σε αυτήν την αλήθεια και να ανακαλύψουμε πόση αγάπη μπορούμε να έχουμε για τον εαυτό μας.

Εδώ είναι μια Τελετουργία για να κάνετε υπό την ενέργεια της Πανσελήνου στο Σκορπιό. Αυτή η Τελετουργία έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να απελευθερώσετε αλλά και να καλωσορίσετε την αγάπη.

Πανσέληνος στο Σκορπιό-Τελετουργία-Απελευθέρωση

Αυτή η Τελετουργία γίνεται καλύτερα από τις 16 έως τις 31 Μαΐου 2019

Θα χρειαστείτε:

  • Καθαριστικό εργαλείο επιλογής (φασκόμηλο, αρωματικά στικ, σπρευ κλπ).

  • Έναν κρύσταλλο της επιλογής σας (ο κρύσταλλος σας θα είναι στο νερό για ένα σύντομο χρονικό διάστημα, οπότε είναι σημαντικό να αποφύγετε τους κρυστάλλους που τελειώνει το όνομά τους σε -ιτης)

  • Ποτήρι με πόσιμο νερό

  • Μπολ (αρκετά μεγάλο για τον κρύσταλλο σας)

  • Κερί

  • Ημερολόγιο και στυλό

  • Ξυπνητήρι

  • Καθοδηγούμενο διαλογισμό

Οδηγίες:

1.) Ξεκινήστε καθαρίζοντας την αύρα σας χρησιμοποιώντας το εργαλείο επιλογής σας. Καθώς καθαρίζετε την αύρα σας:

“Καθαρίζω και απελευθερώνω όλη την ενέργεια που με κρατάει πίσω, ή με κρατάει παγιδευμένο στο φόβο. Καθώς καθαρίζω, η ενέργεια αυτή απελευθερώνεται και μένω ελεύθερος και καθαρός. Αισθάνομαι τον εαυτό μου ελαφρύτερο, νιώθω τη ροή της ενέργειας. Ανανεώνομαι. Είμαι καθαρός. Λάμπω με την ενέργεια του αληθινού αυθεντικού μου εαυτού. “

Τώρα, ακολουθήστε τον καθαρισμό του χώρου και των τελετουργικών συστατικών σας. Καθώς καθαρίζετε, μπορείτε να πείτε τα παρακάτω:

“Καθαρίζω αυτόν τον χώρο πάνω και κάτω, ο χώρος μου καθαρίζεται και προστατεύεται. Καθαρίζω αυτά τα αντικείμενα πάνω και κάτω, αυτά τα αντικείμενα καθαρίζονται και προστατεύονται. Το σπίτι μου είναι μια αντανάκλαση του φωτός και της αγάπης, το σπίτι μου είναι καθαρό και αγνό. Αγαπώ τον εαυτό μου, αγαπώ όλα όσα βρίσκονται γύρω μου και μόνο η αγάπη μπορεί να εγκατασταθεί εδώ.“

2.) Έχετε τα τελετουργικά σας υλικά μπροστά σας. Τοποθετήστε τον κρύσταλλο σας στο μπολ, ανάψτε το κερί σας, και στη συνέχεια καθίστε σε μια άνετη θέση. Πάρτε 5-10 βαθιές αναπνοές εδώ απλά για να ηρεμήσετε και να γαληνέψετε το μυαλό σας.

3.) Τώρα, πάρτε το στυλό και το χαρτί σας και επιλέξτε ένα από τα παρακάτω. Μην το σκεφτείτε πολύ, απλά επιλέξτε την προτροπή με την οποία συντονίζεστε περισσότερο τώρα:

“Μπλοκάρω τον εαυτό μου από την αυθεντική μου αλήθεια όταν …”

“Τα πράγματα που με κρατούν περισσότερο πίσω στη ζωή είναι …”

“Αν δεν φοβόμουν θα ήμουν …”

4.) Μόλις επιλέξετε την προτροπή σας, καταγράψτε την στο επάνω μέρος της σελίδας σας και ρυθμίστε το ξυπνητήρι στα 20 λεπτά.

Για καλύτερα αποτελέσματα αυτής της άσκησης, συνεχίστε να γράφετε χωρίς να σηκώνετε όσο το δυνατόν περισσότερο το στυλό από το χαρτί. Η ιδέα είναι ότι θέλετε να αναπτύξετε ένα ρεύμα συνειδητότητας, οπότε συνεχίστε να γράφετε ακόμη και αν δεν ξέρετε τι να πείτε. Απλά επιτρέψτε στον εαυτό σας να ‘αδειάσει’ όλα όσα αισθάνεται.

Όταν είστε έτοιμοι, αρχίστε να γράφετε!

5.) Μόλις τελειώσετε, πάρτε μερικές βαθιές αναπνοές μόνο για να ηρεμήσετε και να επανέλθετε στο εδώ και τώρα. Εαν θέλετε σηκωθείτε και κουνήστε το σώμα σας. Απλά επιτρέψτε στον εαυτό σας να είναι με οποιαδήποτε συναισθήματα ή ενοράσεις έχουν αναδυθεί.

6.) Τώρα, ενώ στέκεστε ακόμα, πάρτε το ποτήρι σας με το νερό και κρατήστε το στα χέρια σας για να το ενεργοποιήσετε με το παρακάτω μάντρα:

“Δεν καθορίζομαι από τα λόγια μου. Δεν καθορίζομαι από το παρελθόν μου ή τους φόβους μου. Είμαι αγάπη. Είμαι εγώ. Είμαι λαμπερός. Είμαι δυνατός. Είμαι ισχυρός. Ξέρω ότι μπορώ να επιτύχω τα πάντα. Ξέρω ότι η καρδιά μου είναι καθαρή και αληθινή.”

Πιείτε περίπου το μισό νερό και στη συνέχεια επιστρέψτε σε αυτό που γράψατε.

7.) Αφιερώστε λίγα λεπτά για να διαβάσετε αυτά που γράψατε. Ίσως να υπογραμμίσετε σχόλια ή προτάσεις που ξεχωρίζουν. Στη συνέχεια, από αυτό που γράψατε, δείτε ποια μηνύματα ή μαθήματα μπορείτε να πάρετε. Η καρδιά σας θα σας καθοδηγήσει σε αυτό.

8.) Τώρα, θα κάνουμε την εργασία απελευθέρωσης. Ως μέρος αυτής της διαδικασίας, είναι μπορείτε να ακούσετε τον καθοδηγούμενο μου διαλογισμό ( Πατήστε εδώ). Ο καθοδηγούμενος διαλογισμός θα βοηθήσει στην έναρξη της θεραπευτικής διαδικασίας και θα σας προετοιμάσει για την απελευθέρωση. Καθώς κάνετε αυτόν το διαλογισμό, κρατήστε τον κρύσταλλο σας ή ακουμπήστε τον πάνω στα πόδια σας.

9.) Αφού κάνετε το διαλογισμό, τοποθετήστε τον κρύσταλλο πίσω στο μπολ. Πάρτε ένα μικρό κομμάτι χαρτί και γράψτε 3 πράγματα που θέλετε να απελευθερώσετε τώρα.

10.) Όταν είναι έτοιμο, πάρτε το χαρτί και κάψτε το στη φλόγα του κεριού. Πάρτε μια βαθιά εισπνοή και εκπνοή καθώς το κάνετε . Όταν το χαρτί είναι πολύ ζεστό, ρίξτε το μέσα στο ποτήρι με το πόσιμο νερό.

11.) Σε ένα άλλο κομμάτι χαρτιού, γράψτε 3 τρόπους με τους οποίους θα αγαπάτε τον εαυτό σας περισσότερο. Πάρτε αυτό το χαρτί και κάψτε το στην φλόγα του κεριού. Πάρτε μια βαθιά εισπνοή και εκπνοή καθώς το κάνετε αυτό. Όταν το χαρτί είναι πολύ ζεστό, ρίξτε το μέσα στο ποτήρι με το πόσιμο νερό.

12.) Τώρα, κρατήστε το ποτήρι με το πόσιμο νερό για τελευταία φορά και ενεργοποιήστε το με τη δική σας επιβεβαίωση ή μάντρα. Απλά πείτε ότι αισθάνεστε αυτή τη στιγμή. Μπορείτε να το κάνετε!

13.) Τώρα, πάρτε το ίδιο ποτήρι νερό και ρίξτε το πάνω στον κρύσταλλο που βρίσκεται μέσα στο μπολ. Ανακατέψτε το νερό απαλά, κοιτάζοντας απλά το βρεγμένο χαρτί και το νερό με τον κρύσταλλο. Καθώς παρακολουθείτε και παρατηρείτε, απλά πείτε μια προσευχή ευχαριστιών στον εαυτό σας, στο Σύμπαν και στην Πανσέληνο. Όταν είστε έτοιμοι, σηκώστε τον κρύσταλλο.

14.) Πάρτε τον βρεγμένο κρύσταλλο σας και αρχίστε να το τρίβετε ανάμεσα στα χέρια σας μέχρι να στεγνώσει. Τοποθετήστε τον κρύσταλλο πάνω στο τσάκρα της καρδιά σας και επαναλάβετε τα εξής στον εαυτό σας αργά και με πρόθεση:

“Σε αγαπώ. Είναι ασφαλές για εσένα να είσαι ο εαυτός σου. Δεν χρειάζεται πια να κρύβεσαι από τον κόσμο. Είσαι απίστευτος και σε αγαπώ τόσο πολύ. Έπετρεψε στον εαυτό σου να λάμψει, επέτρεψε στον εαυτό σου να είναι ο, τι αληθινά είσαι. Ξέρω ότι είσαι εδώ για να κάνεις σπουδαία πράγματα. Είσαι υπέροχος. Είσαι ένα θαύμα επί γης και θέλω να το συνειδητοποιείς και να το αισθάνεσαι αυτό κάθε μέρα. Είσαι καταπληκτικός.”

15.) Κρατώντας τον κρύσταλλο εκεί που είναι, τώρα απλά επαναλάβετε στον εαυτό σας 10 φορές – “Σ ‘αγαπώ”.

Αυτός ο κρύσταλλος είναι τώρα ενεργοποιημένος με την ενέργεια αυτής της Τελετουργίας. Εάν το επιθυμείτε, μπορείτε να τον τοποθετήσετε δίπλα σας κατά τη διάρκεια της νύχτας και να τον μεταφέρετε τις επόμενες μέρες μαζί σας για να βοηθήσετε να σταθεροποιηθεί η εργασία.

16.) Για να κλείσετε την Τελετουργία, ρίξτε το νερό και τοποθετήστε το υγρό χαρτί στην ανακύκλωση. Σβήστε το κερί και κρατήστε την εργασία του ημερολογίου σας για να την ξανακοιτάξετε όταν νιώσετε την ανάγκη.

Να έχετε μια Όμορφη Τελετουργία!

106 views0 comments
bottom of page