top of page

Νέα Σελήνη στον Ταύρο Μάιος 2019 | Τελετουργία



Αυτή η Τελετουργία θα σας καθοδηγήσει να καλωσορίσετε και να μαγνητίσετε την ενέργεια της Νέας Σελήνης στον Ταύρο.

Χρειάζεστε ένα νέο ξεκίνημα;

Εάν αισθάνεστε ότι η ζωή σας είναι στάσιμη ή ότι πολλές κακές συνήθειες έχουν γεμίσει την καθημερινότητα σας, τότε η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 5 Μαΐου θα φέρει τη μαγεία που χρειάζεστε για να κάνετε την αλλαγή στη ζωή σας!

Όταν κάνετε αλλαγές, μερικές φορές είναι καλύτερο να εστιάσετε την προσοχή σας σε όλα τα καλά πράγματα στη ζωή σας και όχι σε όλα όσα δεν λειτουργούν. Αυτό επιτρέπει σε περισσότερα από τα καλά πράγματα να εξελιχθούν και σας δίνει τη δύναμη, τη διαύγεια και τα κίνητρα που χρειάζεστε για να εργαστείτε με τις πτυχές της ζωής σας που χρειάζονται βελτίωση.

Ο Ταύρος κυβερνάται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της ομορφιάς και της αγάπης και υπό αυτή την απαλή, θηλυκή ενέργεια της Νέας Σελήνης, μπορούμε όλοι να φέρουμε περισσότερη χαρά, δημιουργικότητα και αγάπη στις ζωές μας με περισσότερη ευκολία.

Τελετουργία Μπάνιου- Νέα Σελήνη στον Ταύρο

Εάν δεν έχετε μπανιέρα, μπορείτε επίσης να προετοιμάσετε τα συστατικά σας σε μια κανάτα με ζεστό νερό και να ξεπλύνετε το σώμα σας στο ντους.

Αυτή η Τελετουργία γίνεται καλύτερα από τις 5 έως τις 12 Μαΐου του 2019.

Θα χρειαστείτε:

  • Καθαριστικό εργαλείο επιλογής (π.χ. φασκόμηλο, Palo Santo, αρωματικό στικ, ενεργοποιημένο σπρευ κλπ.)

  • 3-5 φρέσκα λουλούδια της επιλογής σας

  • Αιθέρια έλαια της επιλογής σας (μου αρέσει η μέντα και η λεβάντα για αυτήν την Τελετουργία, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ότι άλλο σας αρέσει)

  • Θαλασσινό αλάτι ή αλάτι Ιμαλαΐων

  • Κεριά (προαιρετικά)

Οδηγίες:

1.) Ξεκινήστε καθαρίζοντας την αύρα σας χρησιμοποιώντας το εργαλείο επιλογής σας. Καθώς καθαρίζετε την αύρα σας,

“Καθαρίζω και απελευθερώνω το παρελθόν, τους πόνους, τις ανησυχίες, τα προβλήματα που έχω αντιμετωπίσει. Όλα καθαρίζονται και απελευθερώνονται από τα οστά μου, από την πλάτη μου, από τον αυχένα μου, τα πόδια μου και την καρδιά μου. Όλα όσα δεν εξυπηρετούν πια το ανώτερο καλό μου, απομακρύνονται. Το μόνο που μένει είναι το φως, η αγάπη, η χαρά της αλήθειας μου, η αυθεντικότητα και η ψυχή μου. Ευχαριστώ. Ευχαριστώ. Ευχαριστώ.”

Στη συνέχεια, καθαρίστε το χώρο σας, συμπεριλαμβανομένων των τελετουργικών συστατικών. Δεδομένου ότι πρόκειται για μια Τελετουργία μπάνιου, μπορείτε να καθαρίσετε ενεργειακά επίσης την μπανιέρα/ντους σας. Καθώς καθαρίζετε, λέτε τα εξής:

“Η ενέργεια που με περιβάλλει τώρα είναι φωτεινή, είναι καθαρή, είναι ελεύθερη. Η ενέργεια που με καλωσορίζει εδώ είναι φωτεινή, είναι καθαρή, είναι ελεύθερη. Καθαρίζω τη βαριά ενέργεια. Το μόνο που παραμένει είναι φως, είναι καθαρότητα, είναι ελευθερία. Καθαρίζω αυτόν τον χώρο με φως και στοργική ενέργεια. Είμαι καθαρός. Αυτός ο χώρος είναι καθαρός. Ευχαριστώ. Ευχαριστώ. Ευχαριστώ.”

2.) Πριν ξεκινήσετε το μπάνιο σας, καθίστε, πάρτε τα λουλούδια σας και τοποθετήστε τα πάνω στα πόδια σας. Κλείστε τα μάτια σας και πάρτε 10 βαθιές αναπνοές για να ηρεμήσετε την ενέργειά σας. Για επιπλέον ίαση και υποστήριξη, μπορείτε να δοκιμάστε τον καθοδηγούμενο μου διαλογισμό για Ισορροπία και Αρμονία (πατήστε εδώ) ή απλά να καθίσετε στη σιωπή μόνοι σας μέχρι να αισθανθείτε ήρεμοι και χαλαροί.

3.) Κρατήστε ένα από τα λουλούδια σας στα χέρια σας. Αφιερώστε ένα λεπτό για να ευχαριστήσετε το λουλούδι και να εκφράσετε την ευγνωμοσύνη σας γι ‘αυτό.

4.) Τώρα, σκεφτείτε κάτι που θέλετε να φέρετε στη ζωή σας όπως ένα συναίσθημα ή μια ευκαιρία. Αυτό το λουλούδι θα λειτουργήσει σαν ένα δοχείο και θα βοηθήσει να κρατήσει αυτό που επιθυμείτε μέσα του. Όταν είστε έτοιμοι, κρατήστε το λουλούδι και στα δύο χέρια και επαναλάβετε τα εξής: “Αναπνέω (εισάγετε ό, τι θέλετε) μέσα σε αυτό το λουλούδι”.

Καθώς το κάνετε αυτό, πάρτε μια βαθιά εισπνοή και στην εκπνοή φυσήξτε μέσα στο λουλούδι, φαντάζεστε ότι εκπνέετε μέσα στο λουλούδι αυτό που επιθυμείτε.

5.) Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία για τα υπόλοιπα λουλούδια. Εάν θέλετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε από τις παρακάτω φράσεις:

“Εκπνέω αγάπη για τον εαυτό μου σε αυτό το λουλούδι”

“Εκπνέω τη συγχώρεση σε αυτό το λουλούδι”

“Εκπνέω μια ερωτική/στοργική σχέση σε αυτό το λουλούδι”

“Εκπνέω καλοσύνη και κατανόηση σε αυτό το λουλούδι”

“Εκπνέω ενέργεια, κίνητρα και σκοπό σε αυτό το λουλούδι”

“Εκπνέω απεριόριστη χαρά σε αυτό το λουλούδι”

“Εκπνέω μια νέα εργασία σε αυτό το λουλούδι”

6.) Μόλις τελειώσετε, ξεκινήστε να γεμίζετε τη μπανιέρα με ζεστό νερό. Μπορείτε επίσης να ανάψετε κάποια κεριά για να χαλαρώσετε τη διάθεση σας, εάν το επιθυμείτε. Μόλις η μπανιέρα γεμίσει, προσθέστε τα αιθέρια έλαια, το αλάτι και τέλος τα λουλούδια σας.

7.) Μπείτε στη μπανιέρα και απλά επιτρέψτε στον εαυτό σας να χαλαρώσει και να απολαύσει αυτό το ζεστό και ιαματικό μπάνιο. Φανταστείτε την ενέργεια των λουλουδιών, τις θεραπευτικές ιδιότητες των ελαίων, του αλατιού και την εργασία που κάνατε κατά τη διάρκεια του καθοδηγούμενου διαλογισμού να εμποτίζονται βαθιά μέσα στην υπάρξη σας.

8.) Για να κλείσετε την Τελετουργία, στραγγίξτε το νερό απο την μπανιέρα, σβήστε τα κεριά και θάψτε τα λουλούδια κάπου έξω.

Τώρα, απλά παρατηρήστε και δείτε πώς όλα αυτά που ζητήσατε αρχίζουν να ενσταλλάζονται στη ζωή σας με μαγικούς τρόπους!

Καλή Τελετουργία!

105 views0 comments
bottom of page