top of page

Σούπερ Πανσέληνος στο Ζυγό Μάρτιος 2019| Τελετουργία



Η Πανσέληνος στις 20-21 Μαρτίου είναι μια Σούπερ Πανσέληνος που πραγματοποιείται στη μηδενική μοίρα του Ζυγού.

Μια Σούπερ Πανσέληνος σε μηδέν μοίρες είναι εξαιρετικά ισχυρή και αντιπροσωπεύει ένα κύμα νέων δυνατοτήτων. Το γεγονός ότι αυτή η Πανσέληνος πραγματοποιείται επίσης την ίδια στιγμή με την Εαρινή Ισημερία ενισχύει αυτή την ενέργεια και φέρνει νέα ξεκινήματα.

Αυτή η Πανσέληνος θα μας υπερφορτίσει. Θα μας αφυπνίσει και θα μας ανανεώσει. Θα μας βοηθήσει να ανακαλύψουμε νέα έμπνευση και χαρά για τη ζωή. Θα νιώσουμε μια ώθηση προς τα εμπρός και θα νιώσουμε ενθουσιασμένοι για το καινούριο ταξίδι.

Αυτή η Τελετουργία θα σας βοηθήσει να απελευθερώσετε το παρελθόν και να καλωσορίσετε το νέο. Θα ισορροπήσει τα ενεργειακά σας επίπεδα και θα σας κάνει ανοιχτό κανάλι ώστε η σεληνιακή ενέργεια να μπορεί να λάμψει μέσα σε εσάς σε όλα τα σωστά σημεία.

Ζυγός Σούπερ Πανσέληνος Τελετουργία Μαρτίου 2019

Αυτή η Τελετουργία γίνεται καλύτερα από τις 21 έως τις 30 Μαρτίου 2019

Θα χρειαστείτε:

  • Φασκόμηλο ή αρωματικό στικ

  • 3 μπουμπούκια ή φύλλα λουλουδιών

  • Μπολ με καθαρό πόσιμο νερό

  • Λίγο θαλασσινό αλάτι ( μύτη κ.γ)

  • 1 αμέθυστος καλά καθαρισμένος (προαιρετικό)

  • Κεριά (προαιρετικά)

Οδηγίες:

1.) Ξεκινήστε με τον καθαρισμό της αύρας και του χώρου σας. Καθώς καθαρίζετε το σώμα σας βεβαιωθείτε ότι δεν ξεχνάτε το κάτω μέρος των ποδιών σας! Καθώς καθαρίζετε, επαναλάβετε τα ακόλουθα τρεις φορές :

"Καθαρίζω και απελευθερώνω την πυκνή ενέργεια που ρέει γύρω μου. Καθαρίζω και απομακρύνω όλα αυτά που με βαραίνουν. Απελευθερώνω και αφήνω όλους τους πόνους και τα συναισθήματα που δεν εξυπηρετούν πια το ανώτερο καλό μου. Είμαι φως. Είμαι καθαρός. Η ενέργεια γύρω μου κυλά με απαλή χάρη. Είμαι φως. Είμαι καθαρός. Η ενέργεια μου αποκαθίσταται και αισθάνομαι ανανεωμένος."

Καθώς καθαρίζετε το χώρο σας, επαναλαμβάνετε τα ακόλουθα τρεις φορές:

"Απομακρύνω όλη τη στάσιμη ενέργεια από το παρελθόν. Το σπίτι μου είναι καθαρό και φωτεινό. Μια καινούργια νέα ενέργεια μπορεί τώρα να εισέλθει, μία που είναι ανάλαφρη και ελεύθερη. Το σπίτι μου είναι ασφαλές και προστατευμένο, είμαι ευτυχής εδώ. Η αγάπη γεμίζει κάθε γωνιά του σπιτιού μου, φέρνοντας αφθονία, ευημερία, γαλήνη, ισορροπία, αρμονία και αγάπη. Ευχαριστώ. Ευχαριστώ. Ευχαριστώ."

2.) Ανάψτε μερικά κεριά εάν επιθυμείτε. Έχετε όλα τα τελετουργικά υλικά μπροστά σας για εύκολη πρόσβαση. Κρατήστε τον αμέθυστο σας, αν το χρησιμοποιείτε, και καθίστε σε μια άνετη θέση. Κλείστε τα μάτια σας και πάρτε 10 βαθιές εισπνοές και εκπνοές για να ηρεμήσετε το μυαλό σας.

3.) Πάρτε ένα από τα λουλούδια σας, κρατήστε το στα χέρια σας και πείτε τα παρακάτω ή αισθανθείτε ελεύθερα να πείτε οτιδήποτε αισθάνεστε τη στιγμή :

"Το παρελθόν με έχει διαμορφώσει, με έκανε να είμαι δυνατός. Τιμώ το παρελθόν μου και τιμώ το ποιος έχω γίνει. Η μνήμη από το παρελθόν μου που ξεχωρίζει περισσότερο για μένα τώρα είναι (Εισάγετε αυτό που έρχεται πρώτο στο μυαλό σας). Τιμώ αυτή τη μνήμη που ήρθε σε μένα. Τιμώ ότι έχει κάτι να με διδάξει. Την απελευθερώνω και την αφήνω να φύγει, την απελευθερώνω για να μπορέσω να ωριμάσω και να εξελιχθώ. Ήρθε η ώρα να προχωρήσω. Ευχαριστώ το παρελθόν, αλλά τώρα η εργασία εδώ έχει γίνει. "

5.) Πάρτε μια βαθιά εισπνοή και στην εκπνοή σας, φανταστείτε ότι απελευθερώνετε όλο το παρελθόν σας που δεν θέλετε πια να μεταφέρετε. Εάν νιώθετε την ανάγκη, μπορείτε να πάρετε περισσότερες από μία αναπνοές! Όταν είστε έτοιμοι, τοποθετήστε το λουλούδι μέσα στο μπολ με νερό.

6.) Πάρτε το επόμενο λουλούδι σας και κρατήστε το στα χέρια σας. Όταν είστε έτοιμοι, πείτε τα παρακάτω ή αισθανθείτε ελεύθεροι να πείτε οτιδήποτε έρχεται σε εσάς αυτή τη στιγμή :

"Το παρόν μου είναι αυτό που είμαι. Αγαπώ τον εαυτό μου. Δεν χρειάζεται πια να δέχομαι όλα όσα δεν με γεμίζουν ή δεν με κάνουν να αισθάνομαι ευθυγραμμισμένος. Τιμώ τις ευθύνες μου, τιμώ και την καρδιά μου. Είμαι τόσο υπερήφανος για τον εαυτό μου (Εισάγετε εδώ τη στιγμή για την οποία νιώθετε περήφανος ), αλλά γνωρίζω επίσης ότι χρειάζεται να σταματήσω (εισάγετε εδώ - ό, τι έρχεται πρώτο στο μυαλό σας!). Αγαπητό Σύμπαν / Πνεύμα / Θεέ, παρακαλώ καθοδηγήστε με να το απελευθερώσω από τη ζωή μου. Παρακαλώ αποκαλύψτε μου τα επόμενα βήματα, ώστε να μπορέσω να κλείσω / θεραπεύσω αυτήν την κατάσταση. "

7.) Πάρτε άλλη μια ακόμα βαθιά εισπνοή και στην εκπνοή σας, φανταστείτε ότι φέρνετε τη χαρά και την ίαση στη ζωή σας αυτή τη στιγμή. Εάν νιώθετε την ανάγκη, μπορείτε να πάρετε περισσότερες από μία αναπνοές! Όταν είστε έτοιμοι, τοποθετήστε το λουλούδι μέσα στο μπολ με το νερό.

8.) Πάρτε το τελευταίο σας λουλούδι, κρατώντας το στα χέρια σας, πείτε τα εξής:

"Το μέλλον μου είναι φωτεινό. Το μέλλον μου είναι ένα όνειρο που πραγμαοποιείται. Ζητώ από το Σύμπαν να φέρει (εισάγεται) στη ζωή μου με Αγάπη και Φως. Ζητώ από το Σύμπαν να με καθοδηγήσει στα βήματα που χρειάζεται να κάνω για να γειώσω αυτό το όνειρο σε αυτήν εδώ την πραγματικότητα. Πιστεύω ότι όλα όσα επιθυμώ θα ξεδιπλωθούν την τέλεια χρονική στιγμή και με τον τέλειο τρόπο. "

9.) Πάρτε μια βαθιά ανάσα και φανταστείτε ότι στέλνετε την επιθυμία σας στο Σύμπαν. Όταν είστε έτοιμοι, τοποθετήστε το τρίτο και τελευταίο λουλούδι στο μπολ με το νερό.

10.) Πάρτε το μπολ με το νερό και με τα λουλούδια και προσθέστε λίγο θαλασσινό αλάτι (μια μύτη κουταλάκι του γλυκού) και τον καθαρισμένο αμέθυστο σας εάν τον χρησιμοποιείτε. Τοποθετήστε το μπολ με το νερό έξω από το παράθυρο ή στο παράθυρο υπό το φως της Πανσελήνου για τουλάχιστον 15 λεπτά ή περισσότερο. Αν βάζετε το μπολ έξω, μη ξεχάσετε να το καλύψετε.

11.) Καθώς περιμένετε να ενεργοποιηθεί το νερό σας, μπορείτε να ακολουθήσετε το διαλογισμό μου για τη Δύναμη του 3 (πατήστε εδώ) ή απλά να διαλογιστείτε μόνοι σας.

12.) Επιστρέψτε στο μπολ με το νερό. Κρατώντας το με τα δύο χέρια, επαναλάβετε τα ακόλουθα τρεις φορές:

"Είμαι έτοιμος να εισέλθω στο νέο. Το μυαλό, το σώμα, η ψυχή είναι ισορροπημένη. Νιώθω ευθυγραμμισμένος. "

13.) Πιείτε μια γουλιά από το νερό και αισθανθείτε τα ενεργειακά αποτελέσματα που αγκαλιάζουν όλο σας το σώμα. Εάν δεν νιώθετε άνετα να πιείτε από αυτό το νερό, ρίξτε λίγο νερό πάνω στο τρίτο σας μάτι ή απαλά βρέξτε το πρόσωπό σας.

14.) Για να κλείσετε τη Τελετουργία, βγάλτε τον αμέθυστο έξω από το νερό και στεγνώστε τον. Κρατήστε τον στο κρεβάτι σας για τις επόμενες 3 νύχτες. Μπορείτε να κρατήσετε τα λουλούδια μέχρι να είναι έτοιμα να επιστρέψουν στη γη. Σβήστε τα κεριά σας!

Να έχετε μια Όμορφη Τελετουργία!

164 views0 comments
bottom of page