top of page

Νέα Σελήνη στους Ιχθύς Μάρτιος 2019 | Τελετουργία



Η Τελετουργία για τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύς θα σας βοηθήσει να νιώσετε φωτεινοί, ανοιχτοί στο να λάβετε και συντονισμένοι με τον ανώτερο εαυτό σας.

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 6 Μαρτίου πρόκειται να στείλει στο μονοπάτι μας κύματα ενέργειας γεμάτη δώρα.

Σε ότι κι αν εργαζόμαστε, οτιδήποτε κι αν ονειρευόμαστε, ό, τι χρειαζόμαστε να απελευθερώσουμε, θα ρέει πολύ εύκολα, χωρίς μεγάλη προσπάθεια.

Αυτή η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς είναι η ευκαιρία σας να ξεκαθαρίσετε τα μπλοκαρίσματα και να γίνετε φάρος για να λάβετε.

Προκειμένου να εισέλθετε σε αυτή τη δόνηση, χρειάζεται να παραδοθείτε, χρειάζεται να επιτρέψετε στα πράγματα να ρέουν μέσα και έξω ελεύθερα. Χρειάζεται να εμπιστευτείτε το Σύμπαν και είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι όταν περάσει η μαγεία της Νέας Σελήνης, θα είστε ακριβώς εκεί που χρειάζεται να είστε.

Σε αυτήν την Τελετουργία θα καθοδηγηθείτε μέσα από έναν γρήγορο καθαρισμό των ισχυρότερων ενεργειακών σας κέντρων, αφήνοντάς σας ανοιχτούς, γεμάτους φροντίδα και αποκαταστημένους.

Τελετουργία για τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύς:

Αυτή η Τελετουργία γίνεται καλύτερα τη νύχτα από τις 6 μέχρι τις 14 Μαρτίου 2019

Θα χρειαστείτε:

  • Φασκόμηλο ή αρωματικό στικ καθαρισμού

  • Μπολ με νερό

  • Κερί

  • Φεγγαρόπετρα, Αμέθυστο, Ροζ χαλαζία ή οποιονδήποτε από τους αγαπημένους σας κρυστάλλους.

Σημείωση: οι περισσότεροι κρύσταλλοι μπορούν να είναι εντάξει μέσα στο νερό για το σύντομο χρονικό διάστημα που θα πραγματοποιήσετε αυτήν την τελετουργία. Ωστόσο, οι κρύσταλλοι που τελειώνουν σε “-ίτης” όπως ο ασβεστίτης ή ο σεληνίτης, δεν πρέπει να τοποθετούνται στο νερό. Για αυτήν την Τελετουργία, επιλέξτε όποιους κρυστάλλους αισθάνεστε. Αν δεν θέλετε να τοποθετήσετε τους κρυστάλλους σας μέσα στο νερό, μπορείτε απλά να τους κρατήσετε ή να τους έχετε κοντά.

Οδηγίες:

1.) Ξεκινήστε με τον καθαρισμό της αύρας σας και μετά του χώρου σας. Καθώς καθαρίζετε την αύρα σας:

“Καθαρίζω τον εαυτό μου, είμαι φως και ελεύθερος. Καθαρίζω τον εαυτό μου για να είμαι εγώ. Επιτρέπω στο Σύμπαν να κατευθύνει τη ροή μου. Επιτρέπω στη Μητέρα Γη να με γειώσει. Είμαι ολοκληρωμένος και είμαι καθαρός. Απελευθερώνω. Όλα όσα εμφανίζονται, είναι όλα αυτά που υπάρχουν για το ανώτερο καλό μου, σήμερα, και για πάντα. Ευχαριστώ.“

Καθώς καθαρίζετε το χώρο σας:

“Έχω τη δύναμη να απομακρύνω όλα αυτά που δεν ευθυγραμμίζονται πια με μένα. Έχω τη δύναμη να προσελκύσω όλα όσα είναι καλά, όλα όσα είναι λαμπερά, όλα όσα είναι φωτεινά. Προσελκύω αυτή την ενέργεια μέσα και γεμίζει την καρδιά μου, το σπίτι μου, τη γειτονιά μου, και τον κόσμο γύρω μου. Είμαι καθαρός, το σπίτι μου είναι καθαρό και ακτινοβολεί μόνο χαρά”

2.) Πάρτε 5 βαθιές αναπνοές απλά για να ηρεμήσετε το νου, το σώμα και την ψυχή σας, και στη συνέχεια να ανάψτε το κερί σας.

3.) Μπορείτε να κάνετε έναν διαλογισμό 10-15 λεπτών για να γαληνέψει ο νους

4.) Πάρτε τους κρυστάλλους σας και βάλτε τους μέσα στο μπολ με το νερό. Κρατήστε το μπολ με τα δύο χέρια έτσι ώστε να είναι ευθυγραμμισμένο με το κέντρο της καρδιάς σας. Επαναλάβετε τα ακόλουθα:

“Ενεργοποιώ αυτό το νερό με θεραπευτική και καταπραϋντική ενέργεια. Ενεργοποιώ αυτό το νερό με τη δύναμη του φωτός. Ενεργοποιώ αυτό το νερό με τη δύναμη της νύχτας. Ατελείωτη αγάπη ρέει από μένα προς εσένα. Ατελείωτη αγάπη ρέει και είμαι γαλήνιος με αυτό που χρειάζεται να κάνω. Αυτό το νερό ενεργοποιείται. Είμαι καθαρός. Η καρδιά μου είναι ανοιχτή. Η σοφία μπορεί να κατέλθει. “

5.) Τοποθετήστε το μπολ με το νερό κάτω μπροστά σας και στη συνέχεια βάλτε τα δάχτυλά σας στο νερό. Τοποθετήστε τα χέρια σας πάνω από το τσάκρα της βάσης σας και επαναλάβετε τα παρακάτω:

“Καθαρίζω και επαναφορτίζω το τσάκρα της βάσης μου. Η βάση μου με κρατά γειωμένο. Είμαι γειωμένος σε αυτόν που είμαι. Δεν φοβάμαι να είμαι εγώ. “

6.) Τινάξτε τα χέρια σας και στη συνέχεια βυθίστε όλα τα δάχτυλά σας ξανά στο νερό. Αυτή τη φορά τοποθετήστε τα χέρια σας πάνω στο ιερό τσάκρα σας που βρίσκεται κάτω από τον αφαλό της κοιλιάς σας και επαναλάβετε τα ακόλουθα:

“Αποκαθιστώ το ιερό μου τσάκρα, την υγεία μου και το φως μου. Είθε η σοφία να αρχίσει να ρέει από τον ανώτερο εαυτό μου. Είθε η αφθονία να ρέει για πάντα. “

7.) Τινάξτε τα χέρια σας, βυθίστε τα στο νερό και συνεχίστε στο ηλιακό σας πλέγμα, το οποίο βρίσκεται το στομάχι σας. Επαναλάβετε τα ακόλουθα:

“Αποκαθιστώ και ανοίγω το ηλιακό πλέγμα μου. Είμαι ελεύθερος να είμαι εγώ. Αισθάνομαι χαρούμενος και φωτεινός. Όλα όσα είναι δικά μου ρέουν σε μένα. “

8.) Και πάλι, τινάξτε τα χέρια σας, βυθίστε τα στο νερό και μετακινήστε τα στο τσάκρα της καρδιάς σας, που είναι στο κέντρο του στήθους σας. Επαναλάβετε τα ακόλουθα:

“Ανοίγω το κέντρο της καρδιάς μου σε όλη την αγάπη. Η καρδιά μου είναι καθαρή και ανοιχτή. Η αγάπη ρέει μέσα από μένα και έξω από μένα. Η αγάπη είναι το μόνο που υπάρχει.”

9.) Τινάξτε τα χέρια σας, βυθίστε τα στο νερό και τοποθετήστε τα στο τσάκρα του λαιμού που βρίσκεται στο λαιμό σας. Επαναλάβετε τα ακόλουθα:

“Είμαι ελεύθερος να πω την αλήθεια μου, είμαι ελεύθερος να εκφράσω την αλήθεια μου. Το τσάκρα του λαιμού μου ανοίγει, είναι δυνατό και μπορώ να επικοινωνήσω με ευκολία και καλοσύνη”.

10.) Τινάξτε τα χέρια σας, βυθίστε τα στο νερό και τοποθετήστε τα στο τρίτο σας μάτι που βρίσκεται στο κέντρο του μετώπου σας. Επαναλάβετε τα ακόλουθα:

“Είμαι ανοιχτός να δω. Είμαι ανοιχτός να νιώσω. Γίνομαι ένα με τον ανώτερο εαυτό μου. Ξυπνάω το τρίτο μου μάτι. Ανθίζω. Λαμβάνω. “

11.) Τινάξτε τα χέρια σας, βυθίστε τα στο νερό και τοποθετήστε τα στην κορυφή του κεφαλιού σας. Επαναλάβετε τα ακόλουθα:

“Έχω καθαρίσει τον εαυτό μου από την κορυφή του κεφαλιού μου μέχρι κάτω στα δάχτυλα των ποδιών μου. Έχω αποκαταστήσει τον εαυτό μου από την αρχή. Είμαι ανοιχτός στις ευλογίες που έρχονται στο μονοπάτι μου. Είμαι ανοιχτός στα δώρα του Σύμπαντος. Παραδίδομαι, αφήνομαι, εμπιστεύομαι και πιστεύω ότι το ανώτερο πεπρωμένο μου αποκαλύπτεται τώρα “.

11.) Τινάξτε τα χέρια σας και βυθίστε τα ξανά στο νερό. Τοποθετήστε τα σε θέση προσευχής μπροστά από το κέντρο της καρδιάς σας και πάρτε τρεις βαθιές αναπνοές. Καθώς παίρνετε κάθε αναπνοή, απλά ψιθυρίστε: “Σε αγαπώ. Σ ευχαριστώ” στον εαυτό σας.

12.) Για να κλείσετε την Τελετουργία, σβήστε το κερί και ρίξτε το νερό έξω. Στεγνώστε τους κρυστάλλους σας και κρατήστε τους στο κρεβάτι σας μέχρι το πρωι. Επίσης, μπορείτε να τους μεταφέρετε μαζί σας κατά τη διάρκεια της ημέρας κάθε φορά που χρειάζεστε ενίσχυση και στήριξη.

Καλή Τελετουργία!

130 views0 comments
bottom of page