top of page

Σούπερ Πανσέληνος στην Παρθένο Φεβρουάριος 2019| Τελετουργία



Στις 19 Φεβρουαρίου, η Σούπερ Πανσέληνος στην Παρθένο θα είναι μεγάλη και φωτεινή στον ουρανό και πιο κοντά στη Γη για το 2019.

Η Σελήνη έχει μια μαγνητική ενέργεια που επηρεάζει τις παλίρροιες της θάλασσας και τις “παλίρροιες” που ρέουν μέσα μας. Πολλοί άνθρωποι αναφέρουν ότι αισθάνονται ανήσυχοι ή έχουν δυσκολίες στον ύπνο κάθε φορά που πλησιάζει η Πανσέληνος.

Κάθε Πανσέληνος συνδέεται με έντονα συναισθήματα που μπορούν να μας οδηγήσουν προς πολλές κατευθύνσεις. Στην πραγματικότητα, η κάθε Πανσέληνος έχει τη δυνατότητα να φέρει συναισθήματα και καταστάσεις στην επιφάνεια, γι ‘αυτό και ίσως να αισθανόμαστε κουρασμένοι και ληθαργικοί.

Μπορούμε να αξιοποιήσουμε το μαγνητισμό της Πανσελήνου προς όφελός μας απελευθερώνοντας όλα όσα δεν εξυπηρετούν πια το ανώτερο καλό μας. Μπορούμε επίσης να αξιοποιήσουμε αυτήν την ενέργεια για να προσελκύσουμε προς εμάς πράγματα που επιθυμούμε.

Καθώς αυτή είναι η πιο κοντινή Σελήνη της χρονιάς, η ενέργειά της θα είναι τέλεια για απελευθέρωση και υλοποίηση. Αυτή η Τελετουργία συνδυάζει και τα δύο αυτά στοιχεία, και λαμβάνει επίσης υπόψη και άλλες κοσμικές δυνάμεις που περιβάλλουν αυτή την Πανσέληνο στη γήινη Παρθένο.

Αυτή η Τελετουργία γίνεται καλύτερα από τις 19 Φεβρουαρίου έως τις 4 Μαρτίου 2019

Τελετουργία Αποτοξίνωσης Πανσεληνος στην Παρθένο 2019

Θα χρειαστείτε:

  • Φασκόμηλο ή αρωματικό στικ ή ενεργοποιημένο σπρει καθαρισμού

  • 1 κερί

  • 1 μαύρο χαρτί

  • Μεγάλο μπολ νερού

  • 1 Ποτήρι με πόσιμο νερό

1.) Ξεκινήστε με τον καθαρισμό της αύρας και του χώρου σας χρησιμοποιώντας το φασκόμηλο, το αρωματικό στικ ή το ενεργοποιημένο σπρέι που επιλέξατε. Όπως πάντα, ξεκινήστε πρώτα με την αύρα σας και στη συνέχεια με το χώρο σας (διαβάστε εδώ).

Καθώς εξαξγνίζετε την αύρα σας, λέτε τα ακόλουθα:

“Καθαρίζω και αφήνω όλους τους φόβους, όλες τις ανησυχίες μου. Τα βάρη μου απελευθερώνονται, η καρδιά μου αισθάνεται ανάλαφρη. Είμαι ένα με το φως. Είμαι θεραπευμένος και αποκατεστημένος. Το φως με ακολουθεί όπου κι αν πηγαίνω, ακτινοβολεί από το πρόσωπό μου, την καρδιά μου και το ηλιακό μου πλέγμα. Είμαι φάρος φωτός για τον εαυτό μου, για τους άλλους και τον κόσμο. “

Καθώς εξαγνίζετε το χώρο σας:

“Ο χώρος μου καθαρίζεται, ο χώρος μου είναι ασφαλής. Μόνο η αγάπη και το φως μπορούν να εισέλθουν. “

2.) Έχετε τα τελετουργικά σας συστατικά μπροστά σας και ανάβετε το κερί σας. Για να προετοιμαστείτε για αυτήν τη τελετουργία, προτείνω να διαλογιστείτε μόνοι σας για 10 λεπτά.

3.) Πάρτε το μαύρο χαρτί και κρατήστε το πάνω στην κοιλιά σας. Αυτό το μαύρο χαρτί θα είναι ο αγωγός για όλα όσα πρόκειται να απελευθερώσετε. Το μαύρο χρώμα απορροφά. Γι’ ‘αυτό θα το χρησιμοποιήσετε για να απορροφήσει όλα όσα επιθυμείτε να απελευθερώσετε.

4.) Κρατήστε το χαρτί πάνω στην κοιλιά σας και επαναλάβετε τα παρακάτω:

“Μαύρο χαρτί, μαύρο χαρτί, πάρε μακριά τους φόβους μου, πάρε μακριά τους πόνους μου, πάρε μακριά τις αγωνίες μου και τα μπλοκαρισματά μου. Μαύρο χαρτί απορρόφησε από την κοιλιά μου όλες τις αγωνίες μου. Απελευθερωσε με από τον πόνο μου, τον φόβο, το άγχος και επέτρεψε μου να είμαι ελεύθερος “.

Πάρτε μια βαθιά εισπνοή και στην εκπνοή σας φανταστείτε ότι φυσάτε αέρα προς τα έξω, μέσα από την κοιλιά σας, μέσα στο χαρτί. Βεβαιωθείτε ότι έχετε βγάλει όλη αυτή την ενέργεια και την έχετε στείλει μέσα στο χαρτί.

5.) Κουνήστε το σώμα σας απλά για να απελευθερώσετε τυχόν συσσωρευμένες ενέργειες και στη συνέχεια μετακινήστε το χαρτί στο κέντρο της καρδιάς σας. Τοποθετήστε το χαρτί στο κέντρο της καρδιάς σας και επαναλάβετε τα ακόλουθα:

“Μαύρο χαρτί, μαύρο χαρτί απομάκρυνε την αγωνία μου, τις ανησυχίες μου και τους φόβους μου. Οτιδήποτε δεν εξυπηρετεί το ανώτερο καλό της καρδιάς μου απορροφάται τώρα από το μαύρο χαρτί. Απελευθέρωσε με από τα μπλοκαρισματα που με εμποδίζουν να αγαπώ ελεύθερα και να είμαι ανοιχτός στον κόσμο “.

Πάρτε μια βαθιά εισπνοή και πάλι στην εκπνοή σας, φανταστείτε ότι φυσάτε αέρα από το κέντρο της καρδιάς σας μέσα στο χαρτί. Βεβαιωθείτε ότι έχετε βγάλει όλη αυτή την ενέργεια μέσα στο χαρτί.

6.) Για άλλη μια φορά, κουνήστε τα χέρια σας, κινηθείτε λίγο γύρω και στη συνέχεια επιστρέψτε με το χαρτί στο μέτωπό σας ή στο τρίτο μάτι. Επαναλάβετε ξανά αυτή τη διαδικασία:

“Μαύρο χαρτί, μαύρο χαρτί, πάρε όλα όσα με εμποδίζουν να βλέπω την αλήθεια. Απορρόφησε όλα όσα δεν εξυπηρετουν τον ανώτερο καλό μου από το τρίτο μου μάτι. Απελευθέρωσε με από όλα τα πρέπει, τους φόβους και τις πεποιθήσεις που με εμποδίζουν να εμπιστεύομαι τη διαίσθησή μου”.

Πάρτε μια βαθιά εισπνοή και πάλι στην εκπνοή σας, φανταστείτε να φυσάτε αέρα προς τα έξω από το τρίτο σας μάτι μέσα στο χαρτί. Βεβαιωθείτε ότι έχετε βγάλει όλη αυτή την ενέργεια μέσα στο χαρτί.

7.) Σηκωθείτε και κινηθείτε για να βγαλετε έξω ενέργεια. Τώρα πάρτε το μαύρο χαρτί και διπλώστε το τρεις φορές. Πάρτε το μπολ με το νερό και τοποθετήστε το χαρτί σας σε αυτό, ώστε να είναι εντελώς βυθισμένο.

8.) Πατήστε το δάχτυλό σας πάνω στο χαρτί για να το κρατήσετε ώστε να μην ανεβαίνει στην επιφάνεια, καθώς λέτε:

“Οι ανησυχίες μου, οι φόβοι μου, οι πόνοι μου, τα μπλοκαρισματα μου απελευθερώνονται και καθαρίζονται από το φως της Σελήνης. Εξαφανίζονται και διαγράφονται, βυθίζονται, μεταμορφώνονται. Είμαι φωτεινός και ελεύθερος. Είμαι προστατευμένος. Είναι ασφαλές να είμαι εγώ. Το χαρτί τα έχει πάρει όλα μακριά, το νερό τα έχει θεραπεύσει όλα, η εργασία μου εδώ έχει γίνει”.

Πάρτε 3 βαθιές αναπνοές και συνεχίζετε να κρατάτε το χαρτί στο κάτω μέρος του μπολ. Σε κάθε αναπνοή, αισθανθείτε πραγματικά την εργασία που έχετε κάνει, αισθανθείτε την απελευθέρωση και το χώρο που έχετε δημιουργήσει τώρα.

9.) Τώρα πάρτε το ποτήρι με το νερό και κρατήστε το με τα δύο σας χέρια. Σκεφτείτε τι θέλετε να φέρετε στη ζωή σας. Μπορεί να είναι κάτι απτό ή συναισθήματα όπως η αγάπη, η συγχώρεση, και ούτω καθεξής. Κρατώντας το ποτήρι με το νερό, πείτε τα παρακάτω ή νιώστε ελεύθεροι να πείτε οτιδήποτε αισθάνεστε εκείνη τη στιγμή:

“Ενεργοποιώ αυτό το νερό με την ενέργεια του φωτός και της αγάπης. Ενεργοποιώ αυτό το νερό με ειρήνη και καλοσύνη. Κάθε γουλιά αυτού του νερού θεραπεύει και θρέφει το σώμα μου, μου δίνει τη δύναμη να ηρεμώ το νου μου, να συγχωρώ και να αγαπώ ανοιχτά. Ενεργοποιώ αυτό το νερό για να μου δώσει τη δύναμη να δημιουργήσω (εδώ προσθέτετε αυτό που επιθυμείτε) και να εκδηλώσω (προσθέτετε). Ενεργοποιώ αυτό το νερό να φέρει (προσθέτετε) στο μονοπάτι μου. Σε κάθε γουλιά, αυτό που επιθυμώ έρχεται όλο και πιο κοντά μου, ακόμα πιο κοντά μου. Ευχαριστώ. Ευχαριστώ. Ευχαριστώ.”

10.) Πιείτε σχεδόν όλο το νερό από το ποτήρι, αλλά αφήστε μια γουλιά στο τέλος. Αυτό το υπόλοιπο νερό είναι μια προσφορά στη Γη, στη Σελήνη και στο Σύμπαν. Ρίξτε αυτή τη γουλιά στον κήπο, στη θάλασσα, ή απλά οπουδήποτε έξω. Καθώς το κάνετε, πείτε ένα ήσυχο ευχαριστώ.

11.) Για να κλείσετε τη Τελετουργία, σβήστε το κερί και ρίξτε αμέσως το μαύρο χαρτί (κάψτε το ή σκίστε το για ανακύκλωση) και αδειάστε το νερό από το μπολ. Εάν αισθάνεστε επιπλέον ευαισθησία, καθαρίστε την αύρα σας για άλλη μια φορά και επαναλάβετε τα εξής: “Είμαι Καθαρός. Είμαι Προστατευμένος. Είμαι Φως και Αγάπη”.

Να έχετε μια Όμορφη Τελετουργία!

99 views0 comments
bottom of page