top of page

Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Νέας Σελήνης/Ηλιακής Έκλειψης στον ΑιγόκερωΔιαλογιστείτε στις ενέργειες της Νέας Σελήνης/Ηλιακής Έκλειψης στον Αιγόκερω που πραγματοποιούνται στις 6 Ιανουαρίου

Το 2019 ξεκινάει με την 1η Νέα Σελήνη του έτους και τη μερική Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω στις 6 Ιανουαρίου.

Σκεφτείτε το μονοπάτι της ζωής σας σαν ένα δέντρο με πολλά κλαδιά. Όλα αγγίζουν τον ουρανό, αλλά υπάρχουν πολλοί τρόποι για να φτάσετε εκεί.

Κάποια κλαδιά είναι δυνατά και ίσα, άλλα είναι στραβά και λυγισμένα. Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος, υπάρχει μόνο περιπέτεια, ταξίδια και εξερεύνηση για αυτό το σύντομο ταξίδι που ονομάζουμε ζωή.

Σε αυτή την μερική Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω, ένα νέο κλαδί του δέντρου σας θα φαίνεται πιο ξεκάθαρα και θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε πού μπορεί να σας οδηγήσει. Αυτό το κλαδί ίσως να σας οδηγήσει σε μια εντελώς νέα κατεύθυνση, ή μπορεί απλά να σας δώσει ένα χέρι βοήθειας στο μονοπάτι που ήδη βρίσκεστε.

Η Νέα Σελήνη και η Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω μεταφέρει μια πολύ ισχυρή ενέργεια και δείχνει την έναρξη ενός νέου κύκλου. Θα έρθουν κι άλλες Εκλείψεις στον Αιγόκερω κατά τη διάρκεια αυτού του έτους. Αυτή εδώ η Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω θα βοηθήσει να συντονιστείτε και να ανοίξετε το δρόμο για το ταξίδι που έρχεται.

Δεν θα είναι δυνατή η κατανόηση όλης της διαδρομής του μονοπατιού όταν εμφανιστεί για πρώτη φορά. Θα χρειαστεί χρόνος και θα χρειαστεί να εμπιστευτούμε το χρονοδιάγραμμα των γεγονότων που ξεδιπλώνονται.

Παρόλο που δεν θα έχουμε ολόκληρη την ιστορία, εάν παραμείνουμε ανοιχτοί, αν ανοίξουμε τις καρδιές μας και εμπιστευτούμε τη διαίσθησή μας, τότε θα νιώσουμε το κάλεσμα προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Το 2019 βρίσκεται μπροστά μας με τόσες πολλές ευκαιρίες και δυνατότητες. Αν σταματήσουμε για μια στιγμή, θα ακούσουμε προς ποιο μονοπάτι καθοδηγούμαστε να ταξιδέψουμε.

Μετά από αυτή την Έκλειψη, εισερχόμαστε στην Πύλη της Έκλειψης, που είναι ο χρόνος μεταξύ των Εκλείψεων.

Η επόμενη Έκλειψη πραγματοποιείται στις 20 Ιανουαρίου στο Λέοντα. Αυτή η Έκλειψη θα είναι εξαιρετικά ισχυρή. Γι’ αυτόν το λόγο θα ήταν καλό να αξιοποιήσετε την ευγενική ενέργεια της Ηλιακής Έκλειψης για να επαναφορτίσετε το σύστημά σας, να κάνετε μεγάλα όνειρα, να βάλετε υψηλούς στόχους και να σκεφτείτε το μέλλον σας.

Οι ευχές που θα κάνετε κατά τη διάρκεια αυτής της Νέας Σελήνης και της Ηλιακής Έκλειψης είναι πολύ σημαντικές. Θα βοηθήσουν το Σύμπαν να αναγνωρίσει τι χρειάζεται να καθαρίσει και τι χρειάζεται να απομακρύνει από το πεδίο σας κατά τη διάρκεια της Σεληνιακής Έκλειψης στο τέλος του μήνα.

Κάνοντας χώρο, το Σύμπαν θα μπορέσει να σας προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες και δυνατότητες που βρίσκονται εν αναμονή για εσάς.

Συνολικά, η μερική Ηλιακή Έκλειψη πρόκειται να καθορίσει το σκηνικό. Αν και ίσως να μην έχουμε ολόκληρη την εικόνα, θα αρχίσουμε να νιώθουμε και να βλέπουμε νέες ευκαιρίες και νέα μονοπάτια να ανοίγονται για εμάς.

Ίσως να αισθανόμαστε ότι προσελκυόμαστε προς μια νέα κατεύθυνση ή να νιώθουμε ότι ανοίγουν δυνατότητες και μονοπάτια όπου κάποτε βλέπαμε εμπόδια και τοίχους. Ίσως, επίσης να αισθανόμαστε την επιθυμία να κάνουμε κάποιες απαραίτητες αλλαγές στη ζωή μας και να καθορίσουμε μια νέα αποστολή.

Η αλλαγή είναι σίγουρα ένα θέμα γύρω από αυτή την Ηλιακή Έκλειψη. Οπότε παραμείνετε ανοιχτοί και δείτε τι αλλαγές φέρνει το Σύμπαν στο μονοπάτι σας. Ή απλά αισθανθείτε τις αλλαγές που χρειάζεται να κάνετε.

Η στιγμή για να ανοίξετε την καρδιά, το μυαλό και την ψυχή σας είναι τώρα. Παραμείνετε ανοιχτοί και δείτε το νέο δυναμικό που βρίσκεται μπροστά σας. Η ενέργεια θα είναι δυνατήκαθώς ο Ήλιος και η Σελήνη θα συναντηθούν. Γι΄αυτό αξιοποιήστε την για να ξεκινήσετε από την αρχή, για να αναγεννηθείτε και να βυθιστείτε στις νέες ενέργειες που φέρνει το 2019.

Παραμείνετε αισιόδοξοι για το μέλλον. Να γνωρίζετε ότι υπάρχει ένα νέο και λαμπερό μονοπάτι που ανοίγει για εσάς.

Μην ανησυχείτε πολύ για την κατεύθυνση που χρειάζεται να ακολουθήσετε ή για τα βήματα που χρειάζεται να άνετε. Απλά αφήστε τον εαυτό σας να νιώσει το κάλεσμα για να δράσει. Να γνωρίζετε ότι μπορείτε να κάνετε μεγάλα όνειρα και να επιδιώξετε υψηλούς στόχους.

Υπάρχουν άπειρες δυνατότητες σε αυτό εδώ το βασίλειο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να παραμείνετε ανοιχτοί για να τις δείτε. Μόλις το κάνετε, θα δείτε ότι όλα είναι εφικτά και ότι είστε ικανοί να καταφέρετε τα πάντα.

Αφιερώνουμε τόσο πολύ χρόνο ανησυχώντας για το ποιος είναι ο σκοπός μας. Όμως ο αληθινός μας σκοπός είναι απλά να είμαστε ο εαυτός μας και να ακολουθούμε την αλήθειατης καρδιάς μας.

Δεν χρειάζεται να ψάχνετε το σκοπό σας γιατί εσείς είστε ο σκοπός σας. Όλα όσα κάνετε είναι ο σκοπός σας. Όσο περισσότερο ευθυγραμμίζεστε με αυτό και όσο περισσότερο γνωρίζετε ότι ο σκοπός βρίσκεται μέσα σας, τόσο περισσότερο θα αρχίσετε να αισθάνεστε την αλήθεια της ζωής σας.

Τολμήστε και βγείτε έξω από τη ζώνη άνεσης σας. Αλλάξτε τη ρουτίνα σας και δείτε πώς αυτή η Ηλιακή Έκλειψη φέρνει νέα λάμψη και ευκαιρίες στη ζωή σας.

Καλή Χρονιά σε όλους! Ευτυχισμένο το 2019!

Εαν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον θα ήθελα να σας ενημερώσω για το


261 views0 comments
bottom of page