top of page

Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Νέας Σελήνης στον ΤοξότηΔιαλογιστείτε στις ενέργειες της Νέας Σελήνης στον Τοξότη που πραγματοποιείται στις 7 Δεκεμβρίου

Καθώς διανύουμε τον τελευταίο μήνα του έτους, αρχίζουμε να συλλογιζόμαστε για το πού βρισκόμαστε, για το πόσο μακριά έχουμε φτάσει και τι πρόκειται να μας φέρει το νέο έτος.

Ίσως να νιώθετε ανήσυχοι για το τι θα φέρει το 2019 ή ίσως να αισθάνεστε ανακουφισμένοι ότι μπορείτε να αφήσετε το βάρος του 2018 στο παρελθόν.

Το 2018 ήταν η χρονιά της υπομονής. Ήταν ένας χρόνος έντονης εσωτερικής εξέλιξης και ένας χρόνος για να σκεφτούμε ουσιαστικά την κατεύθυνση της ζωής μας.

Η Νέα Σελήνη στις 7 Δεκεμβρίου φέρνει τον τελευταίο σεληνιακό κύκλο της χρονιάς. Επίσης, είναι ο τελευταίος σεληνιακός κύκλος πριν μπούμε στην περίοδο της Έκλειψης τον Ιανουάριο.

Καθώς η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη, θα βοηθήσει να λάμψει ένα φως σε όλη την εξέλιξη που έχουμε κάνει και βιώσει μέχρι τώρα. Θα μας βοηθήσει να δούμε πόσο μακριά έχουμε ταξιδέψει.

Για το μεγαλύτερο μέρος του 2018, υπήρχε αυτή η αργή ενέργεια που κινούταν μέσα στους μήνες και ίσως να αισθανόσασταν ότι μένετε πίσω, ότι περιορίζατε τον εαυτό σας ή νιώθατε αβεβαιότητα για το πώς να προχωρήσετε. Ίσως να είχατε ιδέες ή σχέδια, αλλά να δυσκολευτήκατε να τα πραγματοποιήσετε στο μέγιστο των δυνατοτήτων σας.

Το 2018 ήταν πραγματικά ένα έτος για εσωτερική εξέλιξη, γι ‘αυτό ίσως να νιώθετε ότι δεν έχετε ταξιδέψει όσο θα θέλατε με τη φυσική έννοια. Ωστόσο, σε ένα εσωτερικό επίπεδο, είναι πιθανό να έχετε κάνει μεγάλα άλματα και να έχετε ξεπεράσει εμπόδια. Ως αποτέλεσμα έχετε σημειώσει τεράστια πρόοδο στην πνευματική και συναισθηματική σας εξέλιξη.

Η λέξη-κλειδί για το 2018 είναι σίγουρα η υπομονή. Είναι πιθανό ότι όλοι μας με κάποιο τρόπο κληθήκαμε να εξασκήσουμε την τέχνη του να είμαστε υπομονετικοί.

Με όλη αυτή την εσωτερική εξέλιξη να συμβαίνει κατά τη διάρκεια αυτού του έτους, ίσως να μην μπορέσαμε πραγματικά να δούμε την πρόοδό μας. Αλλά όλο αυτό αλλάζει με την ενέργεια της Νέας Σελήνης στον Τοξότη.

Υπό τη σεληνιακή δόνηση στον Τοξότη, θα δούμε πόσο μακριά έχουμε ταξιδέψει και ποιοι είμαστε τώρα. Θα έχουμε την ευκαιρία να ρίξουμε μια ματιά σε τι επίπεδο έχουμε εξελιχθεί και πόσα έχουμε επιτύχει κατά τη διάρκεια του 2018.

Συχνά ψάχνουμε για φυσικά ορόσημα και επιτεύγματα ως απόδειξη για την πρόοδο και την επιτυχία μας, αλλά τα εσωτερικά ορόσημα είναι εξίσου σημαντικά.

Το 2018 ήταν ένα έτος εξέλιξης, και με κάποιο ιδιαίτερο και μοναδικό τρόπο, κάτι μέσα σας μετατοπίστηκε και άλλαξε. Κάτι μέσα σας έχει ανθίσει και πρόκειται να μάθετε τι είναι αυτό.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αξιοποιήσετε τις ενέργειες της Νέας Σελήνης στον Τοξότη για να ανοίξετε τα μάτια σας, το μυαλό σας, την καρδιά σας. Έτσι, θα ταξιδέψετε μέσα και θα γίνετε μάρτυρες αυτού που ανθίζει τώρα.

Ανθίζετε, έχετε κάνει την εργασία. Ήρθε η ώρα να ξεκουραστείτε, να απολαύσετε και να αναζητήσετε περιπέτεια καθώς πλησιάζει η εορταστική περίοδος των Χριστουγέννων.

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη έχει επίσης μια πολύ περιπετειώδη σπίθα στην ενέργεια της. Βγαίνοντας από τη ζώνη άνεσης σας, τα ταξίδια και η κοινωνική ζωή θα ευνοηθούν υπό αυτήν την ενέργεια.

Εάν υπήρχαν “θερμά” θέματα γύρω σας υπό τις ενέργειες της Πανσελήνου στους Διδύμους στις 23 Νοεμβρίου, τότε είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι μπορεί να υπάρξει κάποιο κλείσιμο ή κάποια επανεξέταση αυτών των γεγονότων.

Θα υπάρξει μια ευκαιρία υπό τις ενέργειες αυτής της Νέας Σελήνης για να ηρεμήσετε σημαντικά θέματα ή να μειώσετε τυχόν εντάσεις που ίσως να είχαν αναδυθεί γύρω από την Πανσέληνο στις 23 Νοεμβρίου.

Ότι έγινε, έγινε. Ότι είναι στο παρελθόν μένει στο παρελθόν. Μην επιτρέπετε σε αυτά τα γεγονότα να σας βαραίνουν και να σας μπλοκάρουν από την ομορφιά και το φως που λάμπει μέσα σας. Επιλέξτε να τα απελευθερώσετε. Επιλέξτε και επιτρέψτε στη χαρά να ρέει μέσα στη ζωή σας.

Η ενέργεια του Τοξότη μας βοηθά πάντα να κοιτάζουμε τη φωτεινή πλευρά των πραγμάτων και να εστιάζουμε σε αυτό για το οποίο αισθανόμαστε ευγνώμονες. Η ενέργεια του Τοξότη μας βοηθά πάντα να βλέπουμε τη μεγαλύτερη εικόνα και να βλέπουμε τα πράγματα από μια πιο εκτεταμένη άποψη.

Κάποιες φορές, κατακλύζουμε τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας με αρνητική ενέργεια. Στο δράμα όλων αυτών, μπορούμε πολύ γρήγορα να κατασκευάσουμε μια ψευδή δική μας πραγματικότητα.

Όταν νιώθετε να σας κατακλύζουν αρνητικές σκέψεις, χρειάζεται να κάνετε για λίγο πίσω. Είναι σημαντικό να δημιουργήσετε χώρο ανάμεσα στις σκέψεις σας και να προσπαθήσετε να δείτε τα γεγονότα και τις καταστάσεις από έξω.

Ακολουθώντας αυτή την προσέγγιση, μπορείτε να δείτε πράγματα που ίσως δεν είχατε παρατηρήσει πριν. Σας βοηθά επίσης να επικεντρωθείτε στην αλήθεια της κατάστασης.

Αν υπάρχει κάποιο θέμα στη ζωή σας που είναι γεμάτο με δράμα ή χρειάζεται να καθαριστεί, μπορείτε να ακολουθήσετε αυτή την προσέγγιση. Πολύ πιθανό θα δείτε τις ενέργειες της Νέας Σελήνης στον Τοξότη να λάμπουν ένα νέο φως ή να φέρνουν μια νέα σοφία στην κατάσταση.

Ο Δεκέμβριος είναι σίγουρα o μήνας του χρόνου για να εστιάσετε στις πολλές ευλογίες που σας περιβάλλουν και να νιώσετε ευγνωμοσύνη για όλα όσα έχετε.

Προσπαθήστε να μην επικεντρωθείτε σε όλα τα πράγματα που έπρεπε ή δεν έπρεπε να κάνετε αλλά αντίθετα, επικεντρωθείτε στο πόσο μακριά έχετε φτάσει. Επικεντρωθείτε σε όλα όσα έχετε καταφέρει μέχρι τώρα. Το 2018 ήταν ένα έτος με πολλές προκλήσεις, αλλά τα καταφέρατε και τώρα είστε ακόμα πιο δυνατοί χάρη σε αυτό το έτος.

Γιορτάστε το ταξίδι που έχετε κάνει μέχρι τώρα! Γιορτάστε το πόσο μακριά έχετε φτάσει! Γιορτάστε όλα όσα έχετε επιτύχει! Να είστε υπερήφανοι για τον εαυτό σας που έχετε τη δύναμη να στέκεστε ακόμα εδώ, που είστε ακόμα λαμπεροί, που έχετε ακόμα το ενδιαφέρον να γίνετε ο καλύτερος εαυτός σας. Και αυτό πάντα αξίζει να το γιορτάζετε!

Εάν θεωρείτε το άρθρο ενδιαφέρον θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τo “Διαλογισμός – Νέα Σελήνη στον Τοξότη“, που πραγματοποιείται την Παρασκευή 07 Δεκεμβρίου 2018 στην Κέρκυρα. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ


89 views0 comments
bottom of page