top of page

Πανσέληνος στους Διδύμους Νοέμβριος 2018 | ΤελετουργίαΗ Πανσέληνος του Νοεμβρίου στους Διδύμους μας βοηθάει να συνδεθούμε με τη διαύγεια και το φως! Αυτή η Τελετουργία θα σας καθοδηγήσει να ανακαλύψετε την αλήθεια σας.

Η Πανσέληνος στους Διδύμους στις 23 Νοεμβρίου φέρνει φως και διαύγεια σε μια κατάσταση που ίσως να ήταν στο σκοτάδι για κάποιο χρονικό διάστημα.

Αυτή η νέα διαύγεια πρόκειται να ανοίξει το μυαλό μας και να επεκτείνει τις δυνατότητες γύρω μας. Ενώ έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε μόνο κλειστές πόρτες και ψηλούς τοίχους, με αυτήν την Πανσέληνο θα δούμε παράθυρα ευκαιριών.

Αυτή η Τελετουργία έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να ανοιχτείτε στην ενέργεια της Πανσελήνου στους Διδύμους. Έτσι θα είστε σε θέση να βρείτε την αλήθεια σας και να αποκαλύψετε τυχόν μπλοκαρίσματα ή εμπόδια που ίσως να σας κρατούν μακριά από τη ζωή που επιθυμεί η καρδιά.

Τελετουργία Πανσέληνος στους Διδύμους για να Ανακαλύψετε την Αλήθεια σας

Αυτή η Τελετουργία μπορεί να γίνει οποιαδήποτε ημερομηνία, ωστόσο είναι καλύτερα να γίνει από τις 23 Νοεμβρίου έως τις 5 Δεκεμβρίου του 2018

Θα χρειαστείτε:

Φυτικό τσάι (παραδοσιακά η γλυκόριζα και / ή το φασκόμηλο τσάι συνδέεται με την αλήθεια, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε άλλο βότανο προτιμάτε)
  • Φλιτζάνι, κουτάλι και ζεστό νερό για το τσάι

  • Αρωματικό στικ ή φασκόμηλο για καθαρισμό

  • Στυλό και χαρτί

  • Χρονοδιακόπτης κινητού

Οδηγίες:

1.) Ξεκινήστε με τον καθαρισμό της αύρας και του χώρου σας. Για συγκεκριμένες οδηγίες σχετικά με το πώς να καθαρίσετε, διαβάστε αυτό: Πως να καθαρίσετε τον χώρο σας με φασκόμηλο | Τελετουργία

Καθώς εξαγνίζετε την αύρα σας:

“Καθαρίζω το φωτεινό μου σώμα, ώστε να είναι νέο και ελεύθερο. Καθαρίζω το συναισθηματικό μου σώμα, ώστε να είναι καθαρό και απαλλαγμένο από οποιεσδήποτε αρνητικές ενέργειες που δεν είναι πλέον δικές μου για να τις μεταφέρω. Καθαρίζω το φυσικό μου σώμα ώστε να είναι ζωντανό και υγιές. Καθαρίζω ολόκληρη την ύπαρξή μου. Καθαρίζω μέσα και ακόμα πιο μέσα. Είμαι τώρα φωτεινός. Είμαι τώρα ευθυγραμμισμένος. Είμαι έτοιμος τώρα να δω την αλήθεια.”

Καθώς εξαγνίζετε το χώρο σας και τον ιερό σας χώρο, μπορείτε να λέτε τα παρακάτω (μη διστάσετε να καθαρίσετε τα βότανα του τσαγιού και το φλιτζάνι σας εάν φυσικά το επιθυμείτε):

“Εξαγνίζω το σπίτι μου από όλες τις βαριές ενέργειες. Απομακρύνω κάθε ενέργεια που είναι αρνητική ή βαριά και επιτρέπω μόνο την ενέργεια του Φωτός και της Αγάπης. Καθαρίζω το χώρο για να εισέλθει το καινούριο. Καθαρίζω το χώρο για να δω την αλήθεια. Καθαρίζω το παρελθόν και καλωσορίζω το μέλλον. Το σπίτι μου ενσταλάζεται τώρα με την ενέργεια του Φωτός και της Αγάπης. Το σπίτι μου ενσταλάζεται τώρα με την ενέργεια του Φωτός και της Αγάπης.”

2.) Δημιουργήστε έναν ιερό χώρο στον οποίο θα υπάρχει ησυχία και δεν θα σας ενοχλούν. Φτιάξτε το τσάι και φέρτε το στον ιερό σας χώρο. Έχετε μαζί σας επίσης το κουτάλι, το χρονόμετρο, στυλό και χαρτί.

3.) Καθίστε σε μια άνετη θέση και κρατήστε το φλιτζάνι με το τσάι σας με τα δύο χέρια. Κλείστε τα μάτια σας και αισθανθείτε τη ζεστασιά του φλιτζανιού που ταξιδεύει μέσα από τα χέρια σας και μέσα από το σώμα σας. Πάρτε 7 βαθιές αναπνοές για να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε το μυαλό σας.

4.) Πάρτε το κουτάλι σας και αρχίστε να ανακατεύετε απαλά το τσάι σας (δεν έχει σημασία η κατεύθυνση). Παρακολουθήστε τον ατμό που σχηματίζεται καθώς ανακατεύετε. Επικεντρωθείτε στον ατμό που αναδύεται από το τσάι και πείτε τα παρακάτω ή πείτε κάτι δικό σας:

“Είναι ασφαλές για μένα να δω την αλήθεια. Είναι ασφαλές για μένα να ρίξω τους τοίχους και να δω την αλήθεια. Είμαι δυνατός. Είμαι προστατευμένος. Είμαι έτοιμος να δω την αλήθεια. Είμαι έτοιμος να μου αποκαλυφθεί το μονοπάτι. “

5.) Σταματήστε να ανακατεύετε και κοιτάξτε μέσα στο φλιτζάνι σας. Απλά προσέξτε όποιες εικόνες, σκέψεις ή συναισθήματα που αναδύονται για σας. Εάν δυσκολεύεστε να επικεντρωθείτε απλά πάρτε 10 αναπνοές καθώς παρακολουθείτε το ρόφημα να στροβιλίζεται μέσα στο φλιτζάνι.

6.) Επαναλάβετε τις ακόλουθες επιβεβαιώσεις πριν πιείτε την επόμενη γουλιά:

“Ανοίγω τον εαυτό μου στην αλήθεια”

Πιείτε μια γουλιά

“Γνωρίζω ότι η αλήθεια θα με απελευθερώσει”

Πιείτε άλλη μια γουλιά

“Εμπιστεύομαι αυτό που έχει για μένα το Σύμπαν”

Πιείτε μια τρίτη γουλιά

“Ανοίγω την καρδιά μου στη δύναμη που βρίσκεται μέσα”

Πιείτε μια τέταρτη γουλιά

“Απελευθερώνω το παρελθόν”

Πιείτε μια πέμπτη γουλιά

“Όλα όσα είναι μπροστά μου είναι νέες δυνατότητες”

Πιείτε μια τελευταία γουλιά

7.) Στη συνέχεια, τοποθετήστε το χέρι σας πάνω στην καρδιά σας, κλείστε τα μάτια σας και συντονιστείτε με το φως και τη δύναμη που υπάρχει μέσα. Νιώστε τη δύναμη και τη ζεστασιά του τσαγιού που κινείται μέσα στο σώμα σας, νιώστε τη δύναμη των λέξεων που μόλις είπατε να μετακινούνται μέσα στο σώμα σας. Πάρτε άλλες 6 βαθιές, χαλαρωτικές αναπνοές.

8.) Βάλτε το τσάι σας στο πλάι και πάρτε το στυλό, το χαρτί και ετοιμάστε τον χρονοδιακόπτη του κινητού σας. (Εάν δεν σας ταιριάζει η καταγραφή, μπορείτε επίσης να κάνετε έναν αυτο-καθοδηγούμενο διαλογισμό 15-30 λεπτών, αν θέλετε). Στο επάνω μέρος της σελίδας γράφετε:

“Αυτά είναι τα μπλοκαρίσματα στη ζωή μου που με κρατούν πίσω….”

Ρυθμίστε το χρονοδιακόπτη σας για 15-30 λεπτά και ξεκινήστε να γράφετε ότι έρχεται στο μυαλό σας. Η ιδέα εδώ είναι να μην σκεφτείτε πολύ και απλά να καταγράψετε ότι αναδύεται. Προσπαθήστε να συνεχίσετε να γράφετε, ακόμη και αν δεν απαντάτε στην ερώτηση. Είναι πιο σημαντικό να διατηρήσετε το στυλό να κινείται γιατί τελικά θα έχετε μια σημαντική ανακάλυψη.

9.) Τώρα, στο επάνω μέρος της σελίδας γράψτε:

“Αυτά είναι τα πιο όμορφα πράγματα που μπορώ να κάνω για τον εαυτό μου τώρα για να με βοηθήσουν να κάνω θετικές αλλαγές …”

Και πάλι, ρυθμίστε το χρονοδιακόπτη για 15-30 λεπτά και αρχίστε να γράφετε ότι αναδύεται. Κρατήστε το απλό και προσπαθήστε να μην το σκεφτείτε πολύ. Εάν δυσκολεύεστε, απλά βρείτε 5 απλά πράγματα, ακόμα κι αν φαίνονται ασήμαντα.

10.) Ξανακοιτάξτε τι έχετε γράψει. Τι αναδύθηκε στην επιφάνεια για εσάς; Τι συναισθήματα νιώθετε τώρα; Νιώστε άνετα με ότι κι αν έχει προκύψει για εσάς. Τοποθετήστε το χέρι πάνω στην καρδιά σας και πάρτε 11 αναπνοές γείωσης. Καθώς το κάνετε αυτό, μπορείτε να επαναλάβετε αυτό το μάντρα στον εαυτό σας με κάθε αναπνοή:

“Είμαι ασφαλής, είμαι προστατευμένος, είμαι αγαπητός”.

11.) Επισημάνετε και εξετάστε μερικές από τις αγαπημένες αλλαγές που σημειώσατε στην καταγραφή σας. Στη συνέχεια, κάντε τες προτεραιότητα στην καθημερινή σας ρουτίνα.

12.) Αν θέλετε μπορείτε να πιείτε το υπόλοιπο τσάι σας ή να το πετάξετε.

13.) Τις επόμενες μέρες, δώστε προσοχή στα όνειρά σας και σε τυχόν σημάδια και ενδείξεις από το Σύμπαν. Κάποιος τομέας της ζωής σας μόλις έλαβε μια νέα διαφώτιση ή μια αλήθεια και πιθανότατα θα σας αποκαλυφθεί.

Να έχετε μια Όμορφη Τελετουργία!


165 views0 comments
bottom of page