top of page

Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Ροζ Υπερπανσελήνου στο Ζυγό

Updated: Apr 6, 2020


photo on pixabay.com

Στις 8 Απριλίου η Ροζ Υπερπανσέληνος στο Ζυγό μας καλεί να σκεφτούμε πώς μπορούμε να συντονιστούμε όλοι μαζί για να υποστηρίξουμε ο ένας τον άλλον. Έτσι θα καταφέρουμε να λύσουμε τα μπλοκαρίσματα στη ζωή μας με όλες αυτές τις αλλαγές και μετατοπίσεις που φέρνει το 2020 τώρα στο μονοπάτι μας.


Αυτή είναι η φωτεινότερη και μεγαλύτερη Ροζ Υπερπανσέληνος για το 2020. Το μήνυμά της λάμπει εξίσου ισχυρό – σταθείτε στους άλλους. Βάλτε τον εαυτό σας στη θέση των άλλων. Με ότι είναι εφικτό για εσάς και μέσα από την καρδιά σας υποστηρίξτε τους άλλους και αυτό θα σας επιστραφεί πολλαπλάσιο. Παρόλο που ίσως να νιώθετε μόνοι, απομονωμένοι και αβέβαιοι, είμαστε όλοι μαζί σε αυτό και ο μόνος δρόμος είναι να συντονιστούμε μαζί ως Ένα.


Στα πνευματικά επίπεδα, είμαστε όλοι συνδεδεμένοι, αλλά εδώ στο φυσικό κόσμο, εμφανιζόμαστε ως μεμονωμένες οντότητες. Είναι μέρος του ταξιδιού μας σε αυτή τη ζωή να είμαστε μεμονωμένα όντα, αλλά στον πυρήνα μας, είμαστε το ένα και το αυτό.


Πιστεύω ότι όλες οι συλλογικές μας σκέψεις, πράξεις και δονήσεις συνθέτουν αυτή την πραγματικότητα στην οποία βρισκόμαστε. Πάντα ήμασταν σε αυτό μαζί, αλλά τώρα καθοδηγούμαστε να αναγνωρίσουμε αυτή τη Συμπαντική αλήθεια για τον εαυτό μας και τη δύναμη που μπορεί να φερει.


Πώς μπορείτε να συνδεθείτε με την ενότητα; Πώς νιώθετε στο ποτάμι των αστεριών που ζουν μέσα σας; Πώς νιώθετε που ζείτε μέσα στο ποτάμι των αστεριών;

Αν αρχίζετε να νιώθετε υπερένταση ή άγχος για την παρούσα κατάσταση, σκεφτείτε πώς μπορείτε να υποστηρίξετε και να επικοινωνήσετε με άλλους.


Βγείτε από τη δική σας θέση για λίγο, βάλτε τα δικά σας προβλήματα στην άκρη και δείτε τι μπορείτε να προσφέρετε στον κόσμο, σε άλλους, στην κοινότητα ή στο Σύμπαν.


Δεν χρειάζεται να είναι κάτι μεγαλειώδες. Θα μπορούσε να είναι μια σύντομη προσευχή, μια τηλεφωνική κλήση, μια δωρεά, ένα χέρι βοήθειας ή μια πράξη συμπόνιας. Καμία συνεισφορά δεν είναι πολύ μικρή και καμία συμβολή δεν περνάει απαρατήρητη.


Ο ιστός της πραγματικότητάς μας μετατοπίζεται και αλλάζει, κάτι που σημαίνει ότι τώρα είναι η στιγμή που είναι πιο ευαίσθητος στις δονήσεις μας. Τώρα είναι η εποχή που μπορούμε να αναβαθμίσουμε τους τοίχους της πραγματικότητάς μας μέσω της ενσυνειδητότητας , της αγάπης και της ανώτερης συνειδητότητας.


Καθώς λάμβανα τα διαισθητικά μηνύματα για αυτήν την Πανσέληνο, ένα πέπλο που αντιπροσωπεύει την παρούσα πραγματικότητα μας, εμφανίστηκε. Το πέπλο κινήθηκε γύρω από τις ριπές του ανέμου, δημιουργώντας νέα κύματα και πτυχές στο υλικό. Το πέπλο ήταν ευαίσθητο στο περιβάλλον του και κάθε καινούργια ριπή ανέμου δημιουργούσε ένα νέο αποτύπωμα.


Αυτές οι ριπές του ανέμου αντιπροσωπεύουν τις συλλογικές δονήσεις μας. Έχουμε λόγο στη νέα πραγματικότητα που θα προκύψει μέσα από τις δονήσεις που όλοι εκπέμπουμε.


Η δόνηση μας ακτινοβολεί στις υψηλότερες δονήσεις όταν τιμούμε, αποδεχόμαστε και αγαπάμε τον εαυτό μας και το ταξίδι μας. Η δόνηση μας ακτινοβολεί στις υψηλότερες δονήσεις όταν κατεβάζουμε το εγώ μας και απλά επιτρέπουμε να είμαστε.


Όλοι χρειάζεται να βρισκόμαστε σε αυτήν εδώ την εποχή. Όλοι έχουμε συμφωνήσει να είμαστε εδώ αυτή την εποχή. Οι δονήσεις μας βρίσκονται ήδη στο επίπεδο που απαιτείται για να ηρεμήσουμε αυτό το πέπλο και να το ανεβάσουμε σε υψηλότερα πεδία.


Παρόλο που υπάρχει τόσο μεγάλη καταστροφή, αγωνία και πόνος γύρω μας, δημιουργούμε ένα νέο κόσμο. Δημιουργούμε μια νέα πραγματικότητα. Υπάρχουν, επίσης, υψηλότερα όντα γύρω μας που λαμβάνουν μέρος σε όλο αυτό μαζί μας.


Σε ένα πιο γήινο επίπεδο, η Ροζ Υπερπανσέληνος στο Ζυγό επικεντρώνεται στα συναισθήματα της αγάπης προς τον εαυτό και αναδύει καταστάσεις στις σχέσεις μας. Εάν υπάρχουν αδυναμίες ή ρωγμές, αυτή η Πανσέληνος μπορεί να εκθέσει και να λάμψει ένα φως σε αυτό που χρειάζεται να θεραπευτεί.


Αν βρίσκεστε σε ανάγκη, μην φοβηθείτε να ζητήσετε την υποστήριξη αυτή τη στιγμή, είτε από έναν φίλο, συγγενή, επαγγελματία ή ακόμα και από τους αγγέλους και τους πνευματικούς σας οδηγούς.


Είμαστε όλοι εδώ ο ένας για τον άλλον ακριβώς όπως αυτά τα λόγια είναι εδώ για σας. Επιτρέψτε σε αυτά τα λόγια να βυθιστούν στα βάθη της ψυχής σας. Επιτρέψτε σε αυτά τα λόγια να εργαστούν και να σας μαλακώσουν όπου χρειάζεται.


Αυτή η Πανσέληνος μπορεί να ενισχύσει την παρούσα συναισθηματική σας κατάσταση. Αυτή η Πανσέληνος μπορεί να είναι ένα μεγάλο εργαλείο αυτο-ανακάλυψης, αλλά μπορεί επίσης να είναι συντριπτική. Να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας. Να είστε ευγενικοί με τους άλλους.


Αυτή είναι η στιγμή να ασκήσουμε συμπόνια. Αυτή είναι η στιγμή να θυμηθούμε ότι όλοι πληγωνόμαστε και αγωνιζόμαστε με το δικό μας τρόπο. Αυτή είναι η στιγμή να αναζητήσουμε πώς μπορούμε να ελαφρύνουμε το φορτίο σε όσους βρίσκονται γύρω μας.


Η ευγενική στοργική αγάπη θα μας βοηθήσει να πλοηγηθούμε σε αυτές τις ισχυρές Σεληνιακές δονήσεις. Είναι επίσης όμως σημαντικό να εξασκήσουμε την αυτο-φροντίδα και να επιτρέψουμε στην Πανσέληνο να εργαστεί για την απελευθέρωση και την αποτοξίνωση μας.


Κάθε Πανσέληνος έχει τη δυνατότητα να αναδύει θέματα από μέσα μας. Αυτό αποτελεί κάθαρση, αλλά συγχρόνως αναδύει πόνους στο προσκήνιο και φέρνει στην επιφάνεια τις πληγές που έχουμε θάψει βαθιά.


Παραμείνετε ενυδατωμένοι, ασκηθείτε, κρατήστε ημερολόγιο, διαλογιστείτε, παραμείνετε δημιουργικοί, επικοινωνήστε με φίλους. Όλα αυτές οι απλές πρακτικές αυτο-φροντίδας είναι πολύ χρήσιμες την εποχή που διανύουμε.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτές εδώ είναι στιγμές μεγάλης πρόκλησης και οι Ουρανοί δείχνουν επίσης κάποιες ευθυγραμμίσεις γεμάτες προκλήσεις. Αλλά, δεν είστε μόνοι σε αυτό.


Νιώστε ασφάλεια και εμπιστοσύνη γνωρίζοντας ότι αυτό το ταξίδι σύντομα θα τελειώσει. Όλα είναι προσωρινά, και μέσα από αυτή την περίοδο αβεβαιότητας δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ωριμάζετε, εξελίσσεστε και ο πλανήτης μας κάνει συγχρόνως ακριβώς το ίδιο.

Να έχετε μια όμορφη Ροζ Υπερπανσέληνο!

Εάν σας ενδιαφέρει το άρθρο, θα ήθελα να σας ενημερώσω για το Διαλογισμός – Ροζ Υπερπανσέληνος στο Ζυγό που πραγματοποιείται την Τετάρτη 08 Απριλίου 2020


Για περισσότερα πατήστε εδώ


Η Τελετουργία για την Ροζ Υπερπανσέληνο στο Ζυγό είναι εδώ!

Αυτή η Τελετουργία δημιουργήθηκε ως προσφορά προς εσάς, τον κόσμο, τον πλανήτη και το Σύμπαν.

107 views0 comments

Comments


bottom of page