top of page

Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Πανσελήνου στον Ταύρο

Updated: Nov 12, 2019


photo on pixabay

Η Πανσέληνος στις 12 Νοεμβρίου πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου και είναι μια από τις καλύτερες που είχαμε εδώ και πολύ καιρό. Φέρνει αφθονία και δυνατή ενέργεια που θα μας επιτρέψει να παραμείνουμε ανοιχτοί για να λάβουμε τους καρπούς της εργασίας που έχουμε κάνει μέχρι σήμερα.


Το 2019 αποτέλεσε το έτος για την ανύψωση και την προετοιμασία μας για μερικές από τις τεράστιες κοσμικές ευθυγραμμίσεις που μας περιμένουν το 2020. Πολλοί από εμάς έχουμε κληθεί να αναβαθμίσουμε τη ζωή μας, τις σκέψεις μας, τις σχέσεις μας και να αποφασίσουμε τι είμαστε πρόθυμοι να ανεχθούμε.


Υπήρξε μια τεράστια εστίαση φέτος στο να θέσουμε όρια και να σκεφτούμε πώς οι πράξεις μας επηρεάζουν όχι μόνο τους εαυτούς μας, αλλά τον κόσμο γύρω μας.


Ήταν επίσης ένας χρόνος όπου μας καθοδήγησε να εκφράζουμε την αλήθεια μας και να την επικοινωνούμε με ήρεμο τρόπο.


Όλα αυτά τα θέματα ήταν παρόντα καθώς ταξιδεύαμε μέσα από τους μήνες του έτους και τώρα πρόκειται να δούμε τα αποτελέσματα της εργασίας μας.


Υπό την Πανσέληνο στον Ταύρο, προσφέρονται πολλές ευλογίες! Χρειάζεται απλά να ανοίξουμε τα χέρια μας, να ανοίξουμε τις καρδιές μας και να αναγνωρίσουμε ότι αξίζουμε να λάβουμε.


Κάθε Πανσέληνος υποδηλώνει το τέλος ενός κύκλου και υπάρχει ένα ισχυρό θέμα κλεισίματος γύρω από αυτήν την Πανσέληνο στον Ταύρο.


Ενδέχεται να λάβουμε κάποιο κλείσιμο που περιμέναμε από την αρχή του έτους. Επίσης, θα διαπιστώσουμε ότι θέματα που βάραιναν μέχρι τώρα τους ώμους μας ξαφνικά επιλύονται ή δεν φαίνεται να μας βαραίνουν πια.


Αυτή είναι μια τεράστια στιγμή απελευθέρωσης και προσφέρεται απλόχερα υπό αυτή την ενέργεια! Οπότε αν υπάρχει κάτι που θέλουμε να αφήσουμε ή να κλείσουμε, θα υποστηριχτούμε και θα καθοδηγηθούμε σε κάθε βήμα στο μονοπάτι μας.


Τώρα, ίσως χρειαστεί να αναλάβουμε δράση προς την κατεύθυνση της επιλογής μας, προκειμένου αυτή η ενέργεια να ρέει στο συστημα μας. Αλλά γνωρίζουμε ότι αυτή η ενέργεια μας προστατεύει και μας καθοδηγεί για να επιτύχουμε ένα ανυψωτικό και γαλήνιο συμπέρασμα.


Υπό τη δύναμη της Πανσελήνου στον Ταύρο, η αφθονία θα προσφέρεται επίσης απλόχερα σε εμάς, ιδιαίτερα η οικονομική αφθονία.


Η αφθονία είναι κάτι που υπάρχει πάντα γύρω μας και μέσα μας για να αξιοποιήσουμε, αλλά σε αυτή την Πανσέληνο, οι δονήσεις της θα είναι ισχυρές.


Αξιοποιήστε αυτήν την ενέργεια για να ζητήσετε αύξηση, για να διερευνήσετε εναλλακτικές πηγές εισοδήματος ή για να αναλύσετε τα οικονομικά σας ώστε να δείτε πού μπορείτε να εξοικονομήσετε ή να επενδύσετε περισσότερα.


Εάν εμφανιστούν απροσδόκητοι λογαριασμοί, δείτε εάν μπορείτε να το προσεγγίσετε με την ιδέα της αφθονίας. Αντί να ανησυχήσετε για τους λογαριασμούς που έρχονται θεώρηστε τον κάθε λογαριασμό που λαμβάνετε ως σημάδι οτι κάποιος σας εμπιστεύτηκε. Κάποιοι σας εμπιστεύτηκαν αρκετά και πίστεψαν στην ικανοτητα σας να πληρώσετε τα αγαθά ή τις υπηρεσίες που σας παρείχαν προκαταβολικά, πολύ πριν εσείς πληρώσετε. Αυτή κι αν είναι εμπιστοσύνη! Για την ακρίβεια νιώστε ευγνωμοσύνη για όλους αυτούς τους λογαριασμούς, επειδή αποτελούν σύμβολο της ικανοτητας σας να πληρώνετε για όσα υπάρχουν τώρα στη ζωή σας!


Μας βοηθά επίσης να σκεφτόμαστε τα χρήματα ως ένα ενεργειακό “νόμισμα” – μερικές φορές χρειάζεται να ρέει προς τα έξω ώστε να υπάρχει ροή και προς τα μέσα! Προσφέρω και λαμβάνω!


Η εστίαση στην ευγνωμοσύνη είναι ένας γρήγορος τρόπος να εισέλθετε στη δόνηση της αφθονίας και καθώς φτάνουμε στο τέλος του έτους, είναι η κατάλληλη στιγμή να φέρουμε την προσοχή μας στην αφθονία.


Ακόμα κι αν οι προκλήσεις έχουν έρθει στο μονοπάτι σας, ακόμα κι αν το έτος δεν πήγε ακριβώς όπως το είχατε σχεδιάσει, υπάρχει η εσωτερική σας δύναμη με την οποία μπορείτε να ανακαλύψετε κάτι για το οποίο είστε ευγνώμονες.


Αφιερώστε λίγα λεπτά και κάντε μια αναδρομή στο έτος μέχρι τώρα. Επισημάνετε ένα πράγμα από κάθε μήνα για το οποίο αισθάνεστε ευγνώμονες. Ίσως ήταν οι διακοπές που κάνατε τον Φεβρουάριο ή απλά τα πανέμορφα πορτοκαλί-κίτρινα φύλλα που έπεφταν τον Οκτώβριο.


Σκεφτείτε τις πολλές ευλογίες που σας αγκάλιασαν φέτος και γιορτάστε κάθε μια από αυτές. Τιμήστε τον εαυτό σας για όλα όσα κατάφερε μέσα σε αυτή τη χρονιά και θα νιώσετε πιο κοντά στην ενέργεια της αφθονίας που περιβάλλει την Πανσέληνο στον Ταύρο.


Ο Ταύρος κυβερνάται από τον Ταύρο, ένα ζώο που προκαλεί συναισθήματα δύναμης, σταθερότητας, εστίασης και αυτοπεποίθησης.


Ο Ταύρος αντιπροσωπεύει επίσης τη φύση και την ιδέα της πνευματικής ενέργειας για την εκδήλωση σε κάτι που είναι υλικό και απτό.


Στη δόνηση της βάσης του, η ενέργεια του Ταύρου μπορεί να παρασυρθεί από τον υλικό κόσμο και τις πέντε αισθήσεις. Αλλά σε υψηλότερα επίπεδα, η ενέργεια του Ταύρου μπορεί να ξεπεράσει τον υλικό κόσμο και να συνδεθεί με κάτι βαθύτερο.


Μπορεί να μάθει να αναζητά στον εσωτερικό του κόσμο τους θησαυρούς, παρά να τους ψάχνει έξω από τον εαυτό του.


Η Πανσέληνος στον Ταύρο, μας ενθαρρύνει να κάνουμε ένα παρόμοιο ταξίδι και να σκεφτούμε που πιθανόν έχουμε εμμονή με τον υλικό κόσμο ή που παραπλανούμε τον εαυτό μας ότι πρέπει να έχουμε ή ότι πρέπει να συμπεριφορόμαστε με συγκεκριμένο τρόπο για να είμαστε αποδεκτοί.


Μας ενθαρρύνει να προχωρήσουμε πέρα από τις πέντε αισθήσεις και να διασφαλίσουμε ότι τα συναισθήματα μας για αποδοχή, χαρά και αγάπη, προέρχονται πρώτα από μέσα μας.


Δεν έχει σημασία τι ρούχα φοράτε ή πόσα έχετε στον τραπεζικό σας λογαριασμό ή αν έχετε κινητό τελευταίας τεχνολογίας. Αυτό που έχει σημασία είναι οτι αξίζετε για τον εσωτερικό σας κόσμο!


Δεν έχει σημασία αν τα πράγματα δεν πήγαν σύμφωνα με το σχέδιο σας ή αν νομίζετε ότι δεν έχετε επιτύχει όλους τους στόχους σας, εσείς εξακολουθείτε να είστε άξιος.


Επαναλάβετε αυτό στον εαυτό σας 10 φορές – “Είμαι άξιος, είμαι άξιος, είμαι άξιος να έχω μια όμορφη ζωή …”


Όταν σταματάμε να κοιτάζουμε έξω από τον εαυτό μας, όταν σταματάμε να συγκρίνουμε τη ζωή μας ή να κρίνουμε το σώμα μας, όταν σταματάμε να εστιάζουμε στο τι μπορούν να κάνουν οι άλλοι για εμάς ή τι πρέπει να κάνουν οι άλλοι για εμάς και απλά στρέφουμε την προσοχή μας στον εαυτό μας, τότε ανακαλύπτούμε τις απαντήσεις που αναζητάμε.


Οι άνθρωποι γύρω μας απλά φέρνουν στην επιφάνεια όλα όσα ζουν μέσα μας, οπότε αντί να παγιδευόμαστε και να εστιάζουμε την προσοχή μας ” εκεί έξω”, ας εστιαστούμε μέσα στον εαυτό σας. Φέρτε όλα τα προβλήματά σας, φέρτε όλα τα θέματα σας, φέρτε την προσοχή σας πίσω σε σας και ξεκινήστε από εκεί.


Η Πανσέληνος στον Ταύρο είναι ένα θαυμάσιο σημείο για κλείσιμο κύκλων, απελευθέρωση και συλλογή ανταμοιβών.


Πρόκειται για μια ρομαντική, γενναιόδωρη και άφθονη Πανσέληνο που θα μας βοηθήσει να μαλακώσουμε καθώς πετάμε προς το τέλος του έτους.


Αξιοποιήστε αυτήν την Πανσέληνο για να επαναφορτίσετε το σύστημα σας, να ασχοληθείτε με την αυτο-φροντίδα, να αναγνωρίσετε ότι είστε άξιοι και να βάλετε τα οικονομικά σας σε τάξη. Παραμείνετε ανοικτοί στα προσφερόμενα δώρα, διατηρήστε μια ανοιχτή καρδιά και ανοιχτό μυαλό, γιατί ποτέ δεν ξέρετε ποιοι θησαυροί μπορούν να λάμψουν υπό το φως αυτής της Πανσελήνου!


Να έχετε μια όμορφη Πανσέληνο!
Εάν θεωρείτε το άρθρο ενδιαφέρον θα ήθελα να σας ενημερώσω για τo “Διαλογισμός – Πύλη των Αγγέλων 11:11 και Πανσέληνος στον Ταύρο” που πραγματοποιείται τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ72 views0 comments

Opmerkingen


bottom of page