top of page

Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Πανσελήνου στον Κριό

Updated: Oct 12, 2019


Photo by Aditya Saxena on Unsplash

Η Πανσέληνος στις 13 Οκτωβρίου πραγματοποιείται στο δυναμικό ζώδιο του Κριού. Θα μας βοηθήσει να κόψουμε ενεργειακές χορδές που δεν εξυπηρετούν πια το ανώτερο καλό μας και θα νιώσουμε ελεύθεροι.


Εάν αισθάνεστε ευερέθιστοι, απογοητευμένοι ή κουρασμένοι, υπάρχει ένα τεράστιο σημείο απελευθέρωσης που προσφέρεται σε μας υπό το φως αυτής της Πανσελήνου!


Προκειμένου να αξιοποιήσουμε αυτήν την ενέργεια στο μέγιστο για το ανώτερο καλό μας, χρειάζεται να κάνουμε εργασία για να κόψουμε τις χορδές και να απελευθερωθούμε από τα δεσμά που μας κρατάνε πίσω.


Με ποιους περιορισμούς εργαζόμαστε το τελευταίο διάστημα που μας εμποδίζουν να προχωρήσουμε; Ποιές σκέψεις ή πεποιθήσεις μπλοκάρουν την πρόοδό μας και στέκονται εμπόδιο στο δρόμο μας;


Εάν ανοιχτούμε και παραδοθούμε σε αυτά τα ερωτήματα υπό το φως της Πανσελήνου, θα καθοδηγηθούμε να κόψουμε τις χορδές, να ξεκλειδώσουμε τις πόρτες και να βοηθήσουμε τον εαυτό μας να απελευθερωθεί από οποιαδήποτε αυτοσυντηρούμενα εμπόδια κρύβουμε κάτω από το χαλί.


Ο Πλούτωνας θα είναι επίσης πολύ δραστήριος υπό αυτή την Πανσέληνο. Θα μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε να ανακαλύπτουμε και να πετάμε όλα όσα μας κρατούν πίσω, ώστε να μπορέσουμε να φτάσουμε στο μέγιστο δυναμικό μας.


Χρειάζεται να απελευθερωθούμε από τα χρυσά κλουβιά που έχουμε βάλει τον εαυτό μας και να του επιτρέψουμε να αναδυθεί. Χρειάζεται να απελευθερωθούμε από τα σχοινιά της κοινωνίας που μας κινούν ως μαριονέτες και τις αυτο-επιβαλλόμενες προσδοκίες που βάζουμε στον εαυτό μας.


Χρειάζεται να αφαιρέσουμε την πανοπλία, την επένδυση και τις μάσκες με τα οποία προστατεύουμε τον εαυτό μας. Χρειάζεται να επιτρέψουμε να πέσουν κάτω. Δεν μας είναι πια απαραίτητα. Ο χρόνος για να απελευθερωθούμε είναι τώρα. Ο χρόνος για να είμαστε ο πραγματικός εαυτός μας είναι τώρα, και δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό όταν κρυβόμαστε.


Ακριβώς όπως η Σελήνη θα λάμψει έντονα στο νυχτερινό ουρανό για να την δούμε όλοι εμείς, με τον ίδιο τρόπο χρειάζεται και εμείς να αναδυθούμε, να βγούμε μπροστά και να επιτρέψουμε στη δική μας ενέργεια να λάμψει για να τη δει όλος ο κόσμος.


Χρειάζεται να βγούμε μπροστά, έξω από τις σκιές χωρίς να φοβόμαστε να μοιραστούμε την ενέργειά μας με τον κόσμο. Εξάλλου, γι’ αυτό είμαστε εδώ. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι ψυχές μας μπήκαν στον κόπο για να κάνουν αυτό το θαρραλέο, τρομακτικό και όμορφο ταξίδι στη Γη από την πρώτη στιγμή – να μοιραστούμε με τον κόσμο αυτό που πραγματικά είμαστε.


Ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και κυριαρχείται από την ενέργεια του νούμερο ένα, που αφορά στην ηγεσία, στην ιδιοκτησία. Μας βοηθά να ανδυόμαστε ακριβώς όπως είμαστε, απαλλαγμένοι από προσκολλήσεις και ανασφάλειες και έτοιμοι να φέρουμε όλα όσα είμαστε σε αυτόν εδώ τον κόσμο.


Ενώ όλοι συλλέγουμε ανασφάλειες κατά τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού, υπάρχουν στιγμές σαν αυτές που μας υπενθυμίζουν να τις σπάσουμε και να τις αναγνωρίσουμε ως αυταπάτες όπως πραγματικά είναι.


Μαζί με την καθοδήγησή για να απελευθερώσουμε τα αγκίστρια που μας κρατούν, αυτή η Πανσέληνος θα προκαλέσει επίσης και τις σχέσεις μας. Θέλει να διασφαλίσει ότι δεν κρύβουμε τον αληθινό εαυτό μας ή οτι θυσιάζουμε πάρα πολλά για να κάνουμε τους γύρω μας ευτυχισμένους.


Οι ενέργειες της Πανσελήνου θέλουν να διασφαλίσουν ότι δεν κάνουμε αλλαγές μόνο για να ταιριάζουμε με άλλους. Η Πανσέληνος στον Κριό θέλει επίσης να διασφαλίσει ότι δεν κάνουμε το αντίθετο και επιτρέπουμε στο εγώ μας να συντρίψει ή να πνίξει την αλήθεια ή την ενέργεια ενός άλλου ατόμου.


Εάν αυτή η δυναμική είναι σε εξέλιξη σε οποιαδήποτε σχέση στη ζωή σας, ίσως να διαπιστώσετε ότι η Πανσέληνος σας υποκινεί να δράσετε και να κάνετε κάποιες αλλαγές.


Οι σχέσεις που δεν εξυπηρετούν πια το ανώτερο καλό σας μπορούν επίσης να απελευθερωθούν υπό αυτήν την ενέργεια. Ίσως, να νιώσετε το κάλεσμα να θέσετε νέα όρια για να διασφαλίσετε ότι δεν θα καταπνίξετε τη δική σας ενέργεια με κανέναν τρόπο.


Εάν θέματα σχέσεων ήταν παρόντα υπό τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό στις 28 Σεπτεμβρίου, τότε αυτή η Πανσέληνος πιθανότατα να φέρει κάποιες νέες πληροφορίες στην επιφάνεια που θα σας επιτρέψουν να κλείσετε τους κύκλους.


Δεδομένου ότι ο Κριός είναι ζώδιο της φωτιάς, θα υπάρξει μια φλογερή ποιότητα σε αυτή την Πανσέληνο. Πιθανότατα, να μας κάνει να θέλουμε να βιαστούμε, να εξαναγκάσουμε και να απαιτήσουμε να γίνουν πράγματα με την πρώτη προσπάθεια.


Ενώ αυτή η ενέργεια θα μας ωθήσει να απελευθερωθούμε, θα βοηθήσει επίσης στον έλεγχο να διασφαλίσουμε ότι ενεργούμε από ένα μέρος αγάπης και όχι από το εγώ.


Αυτή είναι πολύ ενθαρρυντική και παρακινούμενη ενέργεια και μια σημαντική περίοδος για να κάνετε το άλμα πίστης. Βεβαιωθείτε όμως ότι ακούτε τη διαίσθησή σας και ακολουθείτε την καρδιά σας σε αυτήν τη διαδικασία. Εάν νιώθετε οτι τα πράγματα είναι σωστά, τότε ακολουθήστε τα! Η ενέργεια θα σας υποστηρίξει να κάνετε ακόμα πιο ψηλό άλμα, ακόμα πιο μεγάλο άλμα, και με περισσότερη ευκολία.


Καθώς οι εντάσεις μπορεί να είναι υψηλές πριν από την κορύφωση της Πανσελήνου, χρειάζεται να έχουμε επίγνωση ότι μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τις σχέσεις μας.


Εάν αισθάνεστε υπερβολικά έντονη την ενέργεια ή τα τραυματα σας, τότε αξιοποιήστε πρακτικές αυτο-θεραπείας στην καθημερινότητα σας, αντί να ‘χτυπήσετε’ τους γύρω σας (π.χ ρέικι, pranic healing, διαλογισμούς κτλ)


Πάρτε κάποια προληπτικά μέτρα, ειδικά αν γνωρίζετε ότι χρειάζεται να κάνετε μια δύσκολη συζήτηση γύρω από τις ημέρες της Πανσελήνου.


Κάποιες φορές η καταγραφή των σκέψεων σας σε χαρτί είναι ένας πολύ καλός και απλός τρόπος για να καθαρίσετε την ένταση και να βγάλετε όλα όσα βαραίνουν το στήθος σας. Βάλτε ως στόχο να καταγράψετε για τουλάχιστον 20 λεπτά ή περισσότερο, ώστε να μπορείτε να ξεφορτωθείτε ό, τι σας ενοχλεί, όλα όσα βρίσκονται μέσα σας και σας βαραίνουν.


Αυτή η Πανσέληνος είναι ένα θαυμάσιο σημείο απελευθέρωσης. Καθώς οι εντάσεις θα είναι υψηλές, μπορούμε να αξιοποιήσουμε αυτή τη συχνότητα για να σπάσουμε τα δεσμά που μας μπλοκάρουν.


Εάν νιώθετε ότι κάτι σας κρατάει πίσω, κάτι σας εμποδίζει με οποιονδήποτε τρόπο αυτό το έτος, τότε η Πανσέληνος στον Κριό είναι η ευκαιρία σας να πείτε ‘όχι άλλο πια’ και να απελευθερώσετε τον εαυτό σας από όλα αυτά. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να ανοίξετε τα φτερά σας και να πετάξετε ψηλά σε ένα νέο επίπεδο επιτυχίας.


Ο Κριός είναι ηγέτης και χρειάζεται να γίνουμε ο ηγέτης της δικής μας ζωής και του πεπρωμένου μας. Δημιουργούμε το μέλλον μας καθημερινά με βάση τις ενέργειες που κάνουμε, τις σκέψεις που έχουμε και τις δονήσεις που εκπέμπουμε.


Σε μια δυναμική και μαγική ημέρα όπως αυτή, μπορούμε να αξιοποιήσουμε αυτές τις σεληνιακές ενέργειες για να επιταχύνουμε το ταξίδι μας και να συνεχίσουμε να ανεβαίνουμε.


Ο χρόνος για να προχωρήσουμε μπροστά είναι τώρα. Όλα ξεκινούν με την απελευθέρωση των περιοριστικών ορίων που δώσατε στον εαυτό σας και με τη γνώση ότι μπορείτε να πετύχετε τα πάντα.
Εάν σας ενδιαφέρει το άρθρο, θα ήθελα να σας ενημερώσω για το: “Διαλογισμός-Πανσέληνος στον Κριό”. Πραγματοποιείται την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ


Σας προτείνω επίσης την Τελετουργία Πανσέληνος στον Κριό! Για περισσότερα πατήστε εδώ168 views0 comments

Comments


bottom of page