top of page

Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Νέας Σελήνη στην ΠαρθένοΗ Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο γήινο ζώδιο της Παρθένου στις 7 Σεπτεμβρίου 2021.


Κάθε Νέα Σελήνη αντιπροσωπεύει την αρχή ενός νέου σεληνιακού κύκλου. Είναι μια εποχή όπου η ενέργεια μας καλεί να συντονιστούμε με τον εσωτερικό μας κόσμο. Μπορούμε να αξιοποιήσουμε αυτήν την εσωτερική ροή ενέργειας για να συνδεθούμε με τον εσωτερικό μας κόσμο, να αναλογιστούμε, αλλά και να σκεφτούμε τι θέλουμε να ελκύσουμε στη ζωή μας.


Υπό τη Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου, θα νιώθουμε ότι βρισκόμαστε παντού και πουθενά. Όμως αν καταφέρουμε να αξιοποιήσουμε αυτήν τη ροή εσωτερικής ενέργειας, τότε θα είμαστε πιο γειωμένοι και παρόντες στο άνοιγμα αυτού του νέου σεληνιακού κύκλου.


Αφιερώστε μια στιγμή για να κλείσετε τα μάτια σας και φανταστείτε την αναζωογονητική σεληνιακή ενέργεια να ρέει σε ολόκληρη την ύπαρξή σας. Οραματιστείτε την να ταξιδεύει από την κορυφή του κεφαλιού σας μέχρι κάτω στα δάχτυλα των ποδιών σας. Νιώστε αυτή τη φρέσκια σεληνιακή ενέργεια να σας καθοδηγεί στο εσωτερικό σας ταξίδι, ώστε να αισθανθείτε παρόντες εκεί που βρίσκεστε και όπου επιθυμείτε να προχωρήσετε.


Υπό την ενέργεια μιας Νέας Σελήνης, ο ουρανός είναι σκοτεινός και συμβολίζει δύο πράγματα. Συμβολίζει την άγνοια του τι θα ακολουθήσει και το να νιώθουμε άνετα σε μια περίοδο σκοταδιού και αβεβαιότητας. Αυτό το σκοτάδι συμβολίζει επίσης την ανάγκη να εισέλθουμε στα άδυτα του εαυτού μας και να απομακρυνθούμε από το ερέθισμα του φωτεινού εξωτερικού κόσμου.


Ο σκοτεινός νυχτερινός ουρανός, ωστόσο, είναι επίσης ένα σύμβολο για τις δυνατότητες μας. Είναι ένας κενός καμβάς που περιμένει να γεμίσει από την έμπνευσή μας. Όταν η νύχτα είναι σκοτεινή και ο ουρανός χωρίς φεγγάρι, έχουμε τη δύναμη να δημιουργήσουμε και να φυτέψουμε τους σπόρους της πρόθεσής μας για τον επερχόμενο κύκλο.


Η Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου στο ζώδιο της Παρθένου, αποτελεί το τονωτικό μας για να παραμείνουμε γειωμένοι και συνδεδεμένοι με τη Γη.


Η ενέργεια απλώνεται παντού με αυτή τη Νέα Σελήνη. Ίσως να νιώσουμε την ανάγκη να ζήσουμε κάποια περιπέτεια, να δοκιμάσουμε νέα πράγματα και να δημιουργήσουμε παραγωγικές αλλαγές στη ζωή μας. Ίσως να νιώσουμε ότι ήρθε η ώρα να κάνουμε τα πράγματα διαφορετικά ή να δοκιμάσουμε κάτι που πάντα θέλαμε να δοκιμάσουμε.


Υπάρχει αυτή η αίσθηση περιπέτειας γύρω από αυτή τη Νέα Σελήνη, αλλά υπάρχει επίσης μια βαθύτερη ενέργεια που αιωρείται στην ατμόσφαιρα. Αυτή η ενέργεια μας καθοδηγεί να συνδεθούμε με το εσωτερικό μας παιδί και να σκεφτούμε τις πληγές των γενεών ή των προγόνων μας.


Υπάρχει μια ενέργεια που προσφέρεται υπό τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο, η οποία μας καθοδηγεί να εξερευνήσουμε συνήθειες, πεποιθήσεις ή συμπεριφορές που έχουμε συλλέξει από την παιδική μας ηλικία και που δεν μας εξυπηρετούν πια.


Υπάρχει μια ενέργεια που μας καθοδηγεί να επουλώσουμε πληγές προγόνων ή γενεών. Αυτές είναι οι πληγές που δεν είναι από αυτήν εδώ τη ζωή αλλά κληρονομούνται τόσο από την γήινη όσο και από την ψυχική μας οικογένεια. Αυτές οι πληγές επίσης συνδέονται με τον πλανήτη στον οποίο επιλέγουμε να κατοικήσουμε.


Αυτή η ενέργεια είναι βαθιά και η εργασία που χρειάζεται να κάνουμε δεν είναι εύκολη. Αυτή η εργασία ενεργοποιείται από τον αστεροειδή Νέσσο, ο οποίος είναι πολύ δραστήριος υπό την ενέργεια αυτής της Νέας Σελήνης.


Με το Νέσσο να συμμετέχει, καλούμαστε να σπάσουμε κύκλους γενεών, που παρόλο που δεν τους έχουμε δημιουργήσει εμείς, έχουμε όμως τη δύναμη να τους κλείσουμε.


Υπό αυτήν την ενέργεια, θα κληθούμε επίσης να δούμε τις πληγές από την παιδική μας ηλικία και να συνειδητοποιήσουμε πώς εκδηλώνονται στη σημερινή μας πραγματικότητα.


Μας αρέσει το πώς εμφανίζονται ή ήρθε η ώρα να σπάσουμε την αλυσίδα και να δοκιμάσουμε κάτι καινούριο;


Χρειάζεται πολλή βαθιά επίγνωση για τον εντοπισμό των παιδικών μοτίβων και των πληγών που κουβαλάμε από τους προγόνους μας. Αν νιώθετε όμως το κάλεσμα να κάνετε αυτή την εργασία, θα διαπιστώσετε ότι αυτή η Νέα Σελήνη δημιουργεί ευκολία και επιτρέπει στη διαδικασία επούλωσης να γίνει πιο φυσικά και ομαλά.


Εάν εργάζεστε σε αυτά τα θέματα το τελευταίο διάστημα, θα ανακαλύψετε ότι αυτή η Νέα Σελήνη αποτελεί μια ισχυρή πύλη θεραπείας και υπέρβασης για εσάς.


Καθώς η Νέα Σελήνη στην Παρθένο μας καλεί να συνδεθούμε με τον εσωτερικό μας κόσμο, ας την αξιοποιήσουμε για να καταγράψουμε, να διαλογιστούμε και να βουτήξουμε βαθύτερα στα κληρονομικά μπλοκαρίσματα και τις αποσκευές μας, επιτρέποντάς μας να συνειδητοποιήσουμε την παρουσία τους στη ζωή μας.


Μερικές φορές η απλή επίγνωση αυτών των πραγμάτων αποτελεί ένα απαλό άνοιγμα στη θεραπεία. Δεν μπορούμε να έχουμε όλες τις απαντήσεις, αλλά μέσα από την επίγνωση, μπορούμε να αρχίσουμε σημαντικές θεραπευτικές αλλαγές.


Συνολικά, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στέλνει μικτά κύματα ενέργειας που μπορεί να πυροδοτήσουν παλιές πληγές, αλλά και να μας εμπνεύσουν να δοκιμάσουμε νέα πράγματα. Φαίνεται ότι αυτές οι δύο υλοποιήσεις βρίσκονται στα αντίθετα άκρα του φάσματος, γι 'αυτό και η ενέργεια αυτής της Νέας Σελήνης θα σας κάνει να νιώθετε μια πάνω μια κάτω.


Πολύ πιθανόν να νιώσετε ότι ταλαντεύεστε από τη μια πλευρά στην άλλη. Συναισθηματικά μπορεί να νιώσετε διάσπαρτοι ή ακόμη και κατακλυσμένοι.


Αλλά θυμηθείτε τη δύναμη γείωσης της ενέργειας της Παρθένου που κρατάει αυτή η Νέα Σελήνη. Η Παρθένος είναι το ζώδιο που δεν αφορά στη σεξουαλική εμπειρία, αλλά στην ολότητα και στην ολοκλήρωση.


Αντιπροσωπεύει τη γνώση ότι είμαστε πάντα ολοκληρωμένοι. Είμαστε ολόκληρο το Σύμπαν που εκδηλώνεται σε ένα ανθρώπινο κέλυφος. Είμαστε ολοκληρωμένοι και δεν χρειαζόμαστε τίποτα έξω από τον εαυτό μας για να συντονιστούμε και να συνδεθούμε με αυτήν την ισχυρή δεξαμενή πηγή ενέργειας που ζει μέσα μας.


Η ενέργεια της Παρθένου μας διδάσκει ότι είμαστε η Πηγή, είμαστε το Σύμπαν, είμαστε Ένα με όλα αυτά, και όταν το αναγνωρίσουμε αυτό, μπορούμε να συντονιστούμε και να συνδεθούμε με τη δύναμη που έρχεται μαζί του.


Μπορούμε να ανακαλύψουμε την προσωπική μας δύναμη και να γνωρίζουμε ότι καμία καταιγίδα δεν είναι ποτέ πολύ άγρια ώστε να μη μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε και να την ξεπεράσουμε.


Οπότε, βυθίστε τα πόδια σας στη Γη. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να νιώσει συνδεδεμένος με την Πηγή ενέργειας μέσα και γύρω σας. Επιτρέψτε σε αυτήν τη σύνδεση να ενεργοποιήσει την έμφυτη δύναμή σας. Να γνωρίζετε ότι είστε ολοκληρωμένοι.


Και μετά από αυτό το μέρος, δαμάστε τα κύματα της Νέας Σελήνης στην Παρθένο. Αξιοποιήστε τα για να φέρετε αναζωογονητική ενέργεια στη ζωή σας, αλλά και να σπάσετε κύκλους γενεών που δεν χρειάζεται πια να είναι δραστήριοι στη ζωή σας.


Είναι ένα μεγάλο εγχείρημα, αλλά η ενέργεια αυτής της Νέας Σελήνης θα είναι ο οδηγός σας, επιτρέποντάς σας να κάνετε είτε ένα μικρό βήμα είτε ένα τεράστιο άλμα. Καμία προσπάθεια δεν θα πάει χαμένη. Οποιαδήποτε προσπάθεια θα γιορταστεί από τους ανθρώπους που ήρθαν πριν από εσάς και από τους ανθρώπους που θα συνεχίσουν αφού φύγετε από αυτόν τον επίγειο κόσμο.
Καλή και αισιόδοξη Νέα Σελήνη!Εάν θέλετε να εργαστείτε με τις ενέργειες αυτής της Νέας Σελήνης μπορείτε να συντονιστείτε με το διαλογισμό μου Διαλογισμός Live – Νέα Σελήνη στην Παρθένο


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Comments


bottom of page