top of page

Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Νέας Σελήνης στο Σκορπιό


photo on best-wallpaper.net


Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό πραγματοποιείται στις 28 Οκτωβρίου και φέρνει ενέργειες μεταμόρφωσης!


Φαίνεται ότι ανεξάρτητα από το τι έρχεται, όλοι καλούμαστε να αφυπνιστούμε και να δούμε τον κόσμο από μία νέα πλεονεκτική πλευρά.


Αυτό συμβαίνει όταν βιώνουμε ένα γεγονός στη ζωή μας που είναι σοκαριστικό ή απροσδόκητο. Μας αναγκάζει να δούμε τα πράγματα από ένα νέο πρίσμα. Μας κάνει να δούμε πράγματα που κάποτε δεν μπορούσαμε να αντιληφθούμε.


Στην πραγματικότητα, όταν ένα γεγονός μας σοκάρει και ταράζει τα νερά μας, αυτό που χρειάζεται να κάνουμε είναι απλά να κοιτάξουμε πίσω στο χρόνο και να δούμε τις ενδείξεις στις οποίες δεν δώσαμε ιδιαίτερη σημασία. Είναι ακριβώς αυτά τα στοιχεία και αυτή η επίγνωση μέσα από τα οποία μαθαίνουμε και εξελισσόμαστε.


Ό, τι και αν φέρει αυτή η Νέα Σελήνη στη ζωή μας, χρειάζεται να κοιτάξουμε τη μεγαλύτερη εικόνα και να δούμε τα πράγματα από μια μεγαλύτερη προοπτική. Μερικές φορές εύκολα κανείς μπορεί να παγιδευτεί μέσα στην κατάσταση που βιώνει. Αλλά όταν διαχωρίζουμε τον εαυτό μας από την κατάσταση και την βλέπουμε από ψηλά, τότε μπορούμε να αντιληφθούμε μια νέα ομορφιά σε αυτό που εκτυλίσσεται.


Πόσο όμορφο και συναρπαστικό είναι τό οτι δεν γνωρίζουμε ακόμα το μονοπάτι μας! Πόσο όμορφο είναι ότι υπάρχουν στοιχεία της ζωής που μας κάνουν να νιώθουμε βαθύτερα από ό, τι θα μπορούσαμε να φανταστούμε και μας υπενθυμίζουν τι είναι πραγματικό και καθαρό στις καρδιές μας!


Πόσο όμορφο είναι ότι, παρόλο που δεν γνωρίζουμε ακόμα το μονοπάτι μας, μπορούμε να ανοίξουμε τα φτερά μας, να ανυψώσουμε την επίγνωσή μας και να εμπιστευτούμε ότι υπάρχει μια νέα εξέλιξη που προορίζεται να έρθει.


Ο Σκορπιός κυβερνάται από το Σκορπιό, αλλά υπάρχουν και άλλα δύο αρχέτυπα για την ενέργεια του – ο Αετός και ο Φοίνικας.


Ο Σκορπιός είναι το ζώδιο της μεταμόρφωσης. Μετακινείται από το Σκορπιό που είναι έτοιμος να υπερασπιστεί τον εαυτό του με το τσίμπημα από την ουρά του, προς τον Αετό που μπορεί να ανεβαίνει ψηλά και να αναγνωρίζει κινδύνους από μίλια μακριά. Στη συνέχεια, εισέρχεται στο σκοτάδι και μετατρέπεται σε στάχτη, όπου τελικά αναδύεται ως Φοίνικας.


Είναι αυτό το ταξίδι της μεταμόρφωσης στο οποίο καθοδηγούμαστε να περπατήσουμε υπό αυτή τη Νέα Σελήνη ανεξάρτητα από το τι ξεδιπλώνεται για μας.


Ό, τι κι αν έρχεται, να ξέρετε ότι είναι μέρος του πώς κινούμαστε μέσα από τον δικό μας κύκλο του εγώ στη σκοτεινή πλευρά της ψυχής, και τελικά, στην πνευματική σοφία.


Μαζί με την αποκάλυψη σημαντικών πληροφοριών, αυτή η Νέα Σελήνη φέρνει επίσης κάποια έντονη ενέργεια. Ίσως να μας καταβάλλει θυμός ή να μας κατακλύσουν άλλα έντονα συναισθήματα, ή απλά να παρατηρήσουμε αυτή την έντονη αλλαγή στους γύρω μας.


Η μάχη εξουσίας θα έχεις επίσης πρωταγωνιστικό ρόλο στη Νέα Σελήνη στο Σκορπιό. Οπότε είναι σημαντικό να λάβετε μέτρα για να προστατεύσετε τον εαυτό σας εάν παρατηρήσετε κάποια από αυτές τις δυναμικές να προκύπτουν.


Η Νέα Σελήνη φέρνει πράγματι κάποιες δύσκολες ενέργειες, αλλά μερικές φορές χρειαζόμαστε ένταση για να οδηγήσουμε το όχημα της μεταμόρφωσης.


Δεν θέλουμε να περιορίσουμε ή να αποκόψουμε τον εαυτό μας από όλα όσα έρχονται για να μας μετακινήσουν, να μας αλλάξουν και να μας μεταμορφώσουν. Μέσα από αυτή τη διαδικασία θα αναδυθούμε σαν τον Φοίνικα ακόμα πιο δυνατοί.


Καθώς αυτή η ενέργεια μπορεί να είναι έντονη, χρειάζεται να είμαστε προσεκτικοί για να μην γίνουμε ελεγκτικοί, επιθετικοί, εχθρικοί ή να δράσουμε με το εγώ μας.


Χρειάζεται να θυμηθούμε να αλλάξουμε την επίγνωση μας από το μικρό Σκορπιό στον ανερχόμενο Φοίνικα. Χρειάζεται να θυμηθούμε να συνδεθούμε με την επίγνωσή μας για το τι είναι η ζωή και ποιος είναι ο ρόλος που έχουμε εδώ.


Αυτή η Νέα Σελήνη ζητά να επιτρέψουμε στον εαυτό μας να πεθάνει και να ξαναγεννηθεί. Συνεχίζουμε να αμφισβητούμε, συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε και συνεχίζουμε να επιτρέπουμε στα πράγματα να μας προκαλούν σοκ και να μας εκπλήσουν, γιατί συχνά αποτελούν το καύσιμο για τη συνεχή ανέλιξη μας.Εάν σας ενδιαφέρει το άρθρο, θα ήθελα να σας ενημερώσω για το: “Διαλογισμός-Νέα Σελήνη στο Σκορπιό”. Πραγματοποιείται την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώΗ Τελετουργία για τη Νέα Σελήνη στο Σκορπιό έρχεται σύντομα!

115 views0 comments

Comments


bottom of page