top of page

Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Ηλιακής Έκλειψης στον Αιγόκερω


photo on deviantart.com

Στις 26 Δεκεμβρίου καλωσορίζουμε την έναρξη της εποχής των Εκλείψεων με την Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Αιγόκερου.


Οι Ηλιακές Εκλείψεις συνδέονται άμεσα με μια δυναμική Νέα Σελήνη και ανοίγουν μια επιταχυνόμενη Πύλη σε υψηλότερα επίπεδα συνειδητότητας.


Στην Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω ανοίγει μια νέα πύλη που μας καλεί να προχωρήσουμε ακόμα πιο μπροστά στο μονοπάτι της ψυχής μας.


Υπό την ενέργεια της Ηλιακής Έκλειψης στον Αιγόκερω, θα μας αποκαλυφτεί ένα νέο μονοπάτι. Αυτό το νέο μονοπάτι μπορεί να μην είναι ξεκάθαρο στην αρχή. Ίσως θα ξεκινήσει ως μια νέα σκέψη ή μια νέα αίσθηση, και στη συνέχεια αργά αλλά σταθερά θα αλλάξει σε μια νέα δράση.


Είναι σχεδόν σαν αυτή η Έκλειψη να ανοίγει μια νέα ροή ενέργειας που μπορούμε να λάβουμε και να ενσωματώσουμε στη ζωή μας.


Πώς θα την ενσωματώσουμε εξαρτάται καθαρά από εμάς και από το σημείο που βρισκόμαστε στο ταξίδι μας. Παρόλα αυτά, όλοι μας πρόκειται να αλλάξουμε, όλοι μας θα αφυπνιστούμε με κάποιο τρόπο.Η ενέργεια που περιβάλλει αυτή την Ηλιακή Έκλειψη είναι άφθονη και επεκτατική.


Υπάρχουν ευκαιρίες για να φυτέψετε σπόρους που θα μετατραπούν στα ψηλότερα, πιο πλούσια δέντρα.


Οι ημέρες μετά από αυτή την Ηλιακή Έκλειψη είναι τέλειες για να θέσετε προθέσεις και να σκεφτείτε τους στόχους που θέλετε να πετύχετε το 2020.


Η νέα πύλη που ανοίγει με αυτή την Έκλειψη ίσως να αλλάξει αυτό που επιθυμούμε ή να μας καθοδηγήσει σε ένα νέο μονοπάτι με καινούριες προθέσεις που δεν είχαμε καν σκεφτεί πριν.


Υπάρχει επίσης ισχυρή ενέργεια γύρω από αυτή την Έκλειψη που μας καλεί να υπερβούμε τα μοτίβα της παιδικής ηλικίας ή να απελευθερώσουμε το εσωτερικό μας παιδί.


Ίσως να βιώσουμε θεραπεία στο επίπεδο του εσωτερικού μας παιδιού. Ίσως να ανακαλύψουμε ότι δεν χρειάζεται πια να κρατάμε μοτίβα ή τραύματα που έχουμε συλλέξει μέσα από την ανατροφή μας.


Εναλλακτικά, ίσως ανακαλύψουμε ότι χρειάζεται να σταματήσουμε να παίρνουμε τα πάντα τόσο σοβαρα. Αντιθέτως, θα φωτίσουμε και θα φέρουμε την ενέργεια του παιδικού παιχνιδιού πίσω στη ζωή μας.


Η Έκλειψη στον Αιγόκερω είναι σε θέση να υπερβεί κάθε οικογενειακό δράμα ή το κάρμα της οικογένειας και να το αλλάξει αρμονικά.


Λόγω του ότι αυτή η Έκλειψη πραγματοποιείται τις ημέρες των Χριστουγέννων και πολλοί από εμάς θα είναι με την οικογένεια ή θα σκεφτόμαστε την οικογένεια, μπορούμε πραγματικά να αξιοποιήσουμε την ενεργεια της. Θα μας προσφέρει την ευκαιρία να απελευθερωθούμε από περιοριστικά μοτίβα που δεν εξυπηρετούν πια το ανώτερο καλό μας και δεν αναδεικνύουν το καλύτερο μας εαυτό.


Μπορούμε επίσης να αξιοποιήσουμε αυτή την αρμονική ενέργεια Έκλειψης για να συγχωρήσουμε, να θεραπεύσουμε, να θέσουμε όρια και να ασκήσουμε τη στοργική καλοσύνη και συμπόνια.


Μερικές φορές το να αποδεχόμαστε την οικογένειά μας όπως ακριβώς είναι, μπορεί να αποδειχθεί απίστευτα θεραπευτικό. Μπορεί, επίσης, να μας επιτρέψει να κοιτάξουμε στο παρελθόν και να δούμε για ποιο λόγο τα αγαπημένα μας πρόσωπα δεν κατάφεραν να εκπληρώσουν τους ρόλους τους για τους οποίους προορίζονταν.


Η ενέργεια του Αιγόκερου δεν είναι η πιο εκφραστική ή συναισθηματική. Είναι πρακτική και θέλει να διατηρεί τα πράγματα με τη λογική. Παρόλα αυτά, αυτή η ενέργεια έρχεται για να μας βοηθήσει με τις ενέργειες αυτής της Έκλειψης.


Οι οικογενειακές δυναμικές συχνά μπορούν να μετατραπούν πολύ γρήγορα σε συναισθηματικά έντονες καταστάσεις, αλλά πώς μπορούμε να δούμε τα πράγματα από μια πιο πρακτική οπτική; Πώς μπορούμε να κοιτάξουμε πέρα από τα συναισθήματά μας και απλά να επικεντρωθούμε στα γεγονότα;


Ίσως με αυτόν τον τρόπο να νιώσουμε λίγο πιο άνετα για ό, τι συμβαίνει ή για οποιαδήποτε οικογενειακή δυναμική στην οποία καλούμαστε να εργαστούμε.


Εάν οποιαδήποτε ένταση αναδύεται αυτή την περίοδο, προσπαθήστε να επικεντρωθείτε στα γεγονότα. Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα από τη λογική πλευρά, αντί να κατακλυστείτε από τα συναισθήματα.


Φυσικά, αυτό είναι πολύ εύκολο στα λόγια παρά στην πράξη. Αλλά αν νιώθετε ότι σας έχουν προκαλέσει, ειδικά στον τομέα της οικογένειας, δείτε αν μπορείτε να κοιτάξετε βαθύτερα μέσα σας για να απελευθερώσετε το σημείο που δημιουργεί την πρόκληση.


Μερικές φορές χρειάζετα να αφιερώσετε λίγο χρόνο και χώρο για να τα ξεδιαλύνετε όλα αυτά. Όμως είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι οι ενέργειες της Έκλειψης θα σας υποστηρίξουν.


Καθώς οι δονήσεις γύρω από αυτή την περίοδο είναι εξαιρετικά αρμονικές, όλα τα θέματα είναι πιθανό να λυθούν γρήγορα και να οδηγήσουν σε περισσότερη αγάπη και περισσότερη κατανόηση.


Συνολικά, η Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω μεταφέρει ενέργειες αφθονίας και θα ανοίξει μια νέα πύλη σε ένα νέο ρεύμα συνειδητότητας.


Η ενέργεια της είναι επεκτατική, προστατευτική και αρμονική και θα τη νιώσετε σαν δώρο από το Σύμπαν.


Αυτό είναι κάτι για το οποίο εργαζόμαστε με δύναμη και υπομονή καθόλη τη διάρκεια του 2019 και τώρα ήρθε η στιγμή να το λάβουμε. Απλά φροντίστε να είστε ανοιχτοί και να υποδεχθείτε τις ανυψωμένες, αφυπνιστικές ενέργειες που φέρνει αυτή η μαγική Έκλειψη.


Το 2020 υπόσχεται κάτι διαφορετικό από τα προηγούμενα χρόνια και η πύλη για αυτό το νέο κύμα ενέργειας ξεκινά υπό αυτή την Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω.


Ανεξάρτητα από το τι ξετυλίγεται αυτή την ημέρα, οι ενέργειες θα μας καθοδηγήσουν και θα μας προετοιμάσουν για τα απίστευτα κοσμικά κύματα που θα αρχίσουν να φτάνουν με το νέο έτος.


Καλούμαστε όλοι να ανεβάσουμε τη δόνηση μας σε υψηλότερα επίπεδα και να εισέλθουμε σε μια νέα δύναμη. Η Έκλειψη στον Αιγόκερω θα φωτίσει αυτό το μονοπάτι μας!


Να έχετε μια μαγική Έκλειψη!Εάν σας ενδιαφέρει το άρθρο, θα ήθελα να σας ενημερώσω για το: “Τελευταίος Διαλογισμός 2019 – Η Εποχή του Αιγόκερου” Πραγματοποιείται την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ


Σύντομα έρχεται και η Τελευταία Τελετουργία για το 2019!121 views0 comments

Comments


bottom of page